Φέργκιουσον: Ο Μουρίνιο μοιάζει στον Τζορτζ Κλούνεϊ

11:25 23/12/2014 - Πηγή: AEK365

Με τον Τζορτζ Κλούνεϊ παρομοίασε τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προκειμένου να τονίσει την ομορφιά του Πορτογάλου τεχνικού.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο "BT Sport", ο Σκωτσέζος πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε: "Είναι πραγματικά άδικο. Ο Μουρίνιο είναι ωραίος και τώρα μοιάζει στον Τζορτζ Κλούνεϊ με τα μαλλιά του".
Στη συνέχεια, ο Σερ Άλεξ Φεργκιουσον είπε για τον Πορτογάλο: "Νομίζω ότι είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Μπορεί να μιλήσει πέντε γλώσσες και κάνει

καλά οτιδήποτε κάνει. Φεύγει και γίνεται μεταφραστής για τον Μπόμπι Ρόμπσον, τον ακολουθεί στη Μπαρτσελόνα, δουλεύει με τον Λουίς Φαν Χάαλ. Μαθαίνει όλη την ώρα. Έχει αποφασιστικότητα, θέλει να είναι προπονητής".
Ο Φέργκιουσον στάθηκε στο γεγονός πως ο Μουρίνιο δεν υπήρξε ποτέ μεγάλος ποδοσφαιριστής: "Δεν έπαιξε ποτέ. Πες μου πόσοι πρόεδροι θα έδιναν δουλειά σε έναν προπονητή που δεν ήταν ποτέ ποδοσφαιριστής; Κανείς, αλλά αυτός τα κατάφερε. Ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα στη Πορτογαλία, μετά πάει στη Πόρτο και κατακτάει πρωταθλήματα, το Κύπελλο UEFA και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάει στη Τσέλσι και κερδίζει το πρωτάθλημα. Μετά στην Ίντερ... Αποτελεί ένα παράδειγμα για κάποιον που θέλει να τα καταφέρει. Δεν πρέπει να αφήσεις τα εμπόδια να μπουν στο δρόμο σου, αν θέλεις να φτάσεις εκεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα