Φέργκιουσον: Ο Μόγες ήταν καλή επιλογή

12:51 27/10/2014 - Πηγή: AEK365

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον τονίζοντας ότι είναι προσβολή να λένε ότι άφησε μια γερασμένη ομάδα. «Είναι προσβολή να λένε ότι άφησα μια γερασμένη ομάδα. Αφήσαμε τον Ντε Χέα, τους δίδυμους Ντα Σίλβα, τον Τζόουνς, τον Σμόλινγκ, τον Γουέλμπεργκ, τον Κλέβερλι. Υπήρχε νεότητα σε κάθε γραμμή. Είχαμε ακόμα τον Εβρά και τον Βίντιτς στο τοπ της καριέρας του. Η Τσέλσι έχει επτά παίκτες άνω των 30 και κανείς δεν λέει ότι είναι ηλικιακά μεγάλη ομάδα. Στο ντέρμπι ποιοι σκόραραν; ο Ντρογκμπά στα 36 και ο Φαν Πέρσι στα 32. Κανείς δεν λέει ότι είναι πολύ μεγάλοι»,

δήλωσε ο Σερ Άλεξ, ο οποίος είπε ακόμα για τον Μόγες, που τον είχε αντικαταστήσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων»: «Πάντα υποστήριζα τον Ντέιβιντ Μόγες και επιμένω πως θεωρούσα ότι ήταν καλή επιλογή. Άλλωστε όλοι το ίδιο πίστευαν. Ο Ντέιβιντ θα τα πάει καλά στο μέλλον, η ζωή δεν τελειώνει όταν φεύγεις από την Γιουνάιτεντ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Τέλος για τον Φαν Χάαλ τόνισε: "Έχει την επιμονή και το πάθος για να τα καταφέρει. Με όλους αυτούς τους απίστευτους τραυματισμούς όμως κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα