Φερέιρα σε παίκτες: Ξεφτιλίζεστε!

10:49 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

Έξαλλος ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ με τους "πράσινους" να γλιτώνουν αρκετές φορές από το να βρεθούν πίσω στο σκορ. Στην ανάπαυλα ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές τους σε μια προσπάθεια να τους αφυπνίσει, μάταια όμως

όπως αποδείχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "DERBY", ο Φερέιρα απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην ανάπαυλα τους είπε: "Τι τακτικές και συστήματα να αναλύσουμε για την συνέχεια. Όπως παίζετε δείχνετε ότι δεν αξίζετε να αγωνίζεστε στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ντρεπόμαστε για την εικόνα που δείχνουμε. Δεν είναι εμφάνιση αυτή ομάδας που πάει να πάρει το πρωτάθλημα. Χάνουμε όλες τις μονομαχίες στο κέντρο. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός. Ξεφτιλίζετε τον εαυτό σας αλλά και εμένα. Συνέλθετε και μπείτε μέσα να κερδίσουμε".
Τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού δεν είχαν αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό να χάνει καθαρά με 2-0 από την ΑΕΚ και τον Φερέιρα στα αποδυτήρια να επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών λέγοντας: "Ήμασταν απαράδεκτοι αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Σηκώστε κεφάλια. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να το κερδίσουμε"

Keywords
Τυχαία Θέματα