Φελαϊνί: Μ... είναι αυτά

15:03 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τους λόγους για τους οποίους οι εμφανίσεις του φέτος είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με πέρυσι εξήγησε ο Μαρουάν Φελαϊνί ο οποίος επιτέθηκε στα βρετανικά Μέσα για τη κριτική που του είχαν ασκήσει.
Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Βέλγος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρουάν Φελαϊνί, τόνισε: "Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, όχι μόνο για μένα, όμως η έντονη κριτική προς το πρόσωπο μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήμουν επιλογή του Ντέιβιντ Μόγες.

Έκανα κάποια καλά παιχνίδια, όμως ακόμα και τότε μου ασκούσαν κριτική. Πολλοί άνθρωποι μιλούσαν για μένα, για την ποιότητα μου.
Είχα παίξει πέντε χρόνια στην Αγγλία και κάθε χρονιά έπαιζα καλά στην Έβερτον. Ύστερα, για ένα χρόνο, έχασα το ποδόσφαιρο μου, έχασα την ποιότητα μου, έχασα τα πάντα. Μ... Αυτή είναι η άποψη μου. Και τώρα η ποιότητα μου επέστρεψε; Αυτό δεν είναι σωστό.
Η διαφορά είναι πως το καλοκαίρι ήρθαν πέντε παίκτες, όχι μόνο εγώ. Θα ήταν τελείως διαφορετικά αν αυτοί οι πέντε ποδοσφαιριστές είχαν έρθει την ίδια στιγμή με εμένα, αλλά δεν ήρθαν. Μόνο εγώ. Επομένως, ήμουν στη μέση των πάντων. Δεν έπαιζα, αλλά έφταιγα εγώ. Ήμουν τραυματισμένος, έφταιγα εγώ. Ήταν ηλίθιο. Μια άσχημη εμπειρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα