Φαβορί ο Σάκοτα για τη Βασίλισσα

15:32 10/11/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε από χθες στο aek365, από την πρώτη στιγμή που η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ (και προσωπικά ο Μάκης Αγγελόπουλος) αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή, τα ονόματα που κυριαρχούσαν στο μυαλό των ανθρώπων της Ένωσης ήταν αυτά του Ντράγκαν Σάκοτα, του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Ντέναντ Μάρκοβιτς. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η προοπτική της επιστροφής του προπονητή που έφερε στη Βασίλισσα το τελευταίο της

πρωτάθλημα κερδίζει συνεχώς έδαφος και τη δεδομένη στιγμή ο Σάκοτα φαντάζει το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στην επόμενη μέρα της.

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει προοπτική ακόμη μιας... επιστροφής, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό ρόλο στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ να έχει και ο Άγγελος Κορωνιός, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Σάκοτα.

Εντός της ημέρας, εξάλλου, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε ήδη μιλήσει με τον Έλληνα τεχνικό πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, προκειμένου να ακούσει και τη δική του θέση και πλέον σε αυτό το ραντεβού αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να προταθεί στον Ζιάγκο μια φόρμουλα για να παραμείνει στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα