Φαντερμπρούκ: Φιγούρα του υποκόσμου ο Ψωμιάδης

12:34 16/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τη περίοδο 2005-2006, ο Σβεν Φαντερμπρούκ αγωνίστηκε στον Ακράτητο και δεν ξεχνά τα όσα έζησε στην ομάδα των Άνω Λιοσίων επί Μάκη Ψωμιάδη.
Σε δηλώσεις του στη Sport/Voetbalmagazine, ο 36χρονος Βέλγος τόνισε: "Δεν είχα ομάδα και έκανα προπονήσεις με την Έουπεν. Παίξαμε ένα φιλικό με τον Ακράτητο, ήταν εκεί κάποιοι ατζέντηδες που έψαχναν για ένα εξάρι. Έτσι πήγα στην Ελλάδα. Ήμουν μόλις 26

χρονών και ανυπομονούσα για το μέλλον. Αργότερα κατάλαβα όμως πως έπρεπε να ήμουν καλύτερα πληροφορημένος. Ο πρόεδρος ήταν ο Μάκης Ψωμιάδης, κάποιος για τον οποίον μπορείς να γράψεις βιβλίο. Ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες της ΑΕΚ όταν 40 εκατ. έκαναν φτερά. Ήταν μια φιγούρα του υποκόσμου, δεν τον βλέπαμε ποτέ εκτός από μια φορά που χάσαμε δυο σερί παιχνίδια. Πήρε μαζί του τον προπονητή Ίλιε Ντουμιτρέσκου στα αποδυτήρια και όταν βγήκε ούρλιαζε. Τον απέλυσε στο ημίχρονο. Τώρα ο Ψωμιάδης είναι φυλακή για στημένα παιχνίδια, ειδικά στην Καβάλα, μια ομάδα που είχε προπονητή τον Άαντ Ντε Μος. Δεν είχε αποδειχτεί κάτι για τον Ακράτητο, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά".
Ο Σβεν Φαντερμπρούκ υπήρξε βοηθός προπονητή σε Φωστήρα και Νίκη Βόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα