«Φάνηκε η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει»

16:33 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών, από ελληνικής πλευράς, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, που διεξήχθη στο Πόζναν της Πολωνίας (15-19 Μαΐου). Ο λόγος για την Μαρία Αλζιγκούζη, η οποία μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου στον τελικό του Ντουέτο, πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση συγκεντρώνοντας 156,2287 βαθμούς και κατέλαβαν την 5η θέση.

Η ίδια αγωνίστηκε και στον τελικό του Ομαδικού, αλλά και σε αυτόν του Κόμπο, εκεί όπου η ελληνική ομάδα και στις δύο περιπτώσεις αναδείχθηκε επίσης

5η, με 153,5204 και 82,660 βαθμούς, αντίστοιχα.

Η νεαρή διεθνής μας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοσή μου, αλλά και από την συνολική μας εμφάνιση ως Ελλάδα. Πήγαμε πολύ καλύτερα στους τελικούς απ' ότι στα προκριματικά.

Από τις πολύ καλές μας εμφανίσεις στο Πόζναν, φάνηκε η σωστή και σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλες μας. Θεωρώ πως μπορούσαν, βάσει των προγραμμάτων μας, να μας βαθμολογήσουν και καλύτερα, αλλά και πάλι είμαστε πολύ ευχαριστημένες και εμείς, αλλά και οι προπονήτριές μας, από τη γενική μας εικόνα στην Πολωνία», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Στενοχωρήθηκα λίγο στον τελικό του Ντουέτο, αφού με την Εβελίνα πήγαμε πολύ καλύτερα εκεί, απ' ότι στον προκριματικό μας αγώνα, όμως οι κριτές μας έβαλαν την ίδια σχεδόν βαθμολογία. Αυτά όμως είναι μέσα στο παιχνίδι και θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον να πάμε ψηλότερα.

Όσον αφορά τον επόμενό μας στόχο, σίγουρα αυτός είναι στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης να έχουμε μία καλή και αξιοπρεπής παρουσία στο Ομαδικό, καθώς έχουμε να εμφανιστούμε πολλά χρόνια σε τόσο μεγάλη διοργάνωση στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Από κει και πέρα, προσωπικός μου στόχος παραμένει πάντα το να γίνομαι προπόνηση με προπόνηση και διοργάνωση με διοργάνωση ολοένα και καλύτερη, ώστε να βοηθάω την Ελλάδα να πάει ψηλά σε διεθνές επίπεδο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα