Φαν Πέρσι: Θέλω να παίζω συνέχεια

12:34 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Ρέντινγκ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σκοπεύει να ξεκουράσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τον ίδιο πάντως να ξεκαθαρίζει πως θέλει να αγωνίζεται συνεχώς για να διατηρεί την κατάσταση του σε υψηλό επίπεδο.

Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Κάθε παιχνίδι που παίζεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα σημαντικό γεγονός Υπάρχουν κάποια παιχνίδια, όπως αυτά με την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ ή αυτό με την Ρεάλ Μαδρίτης που είναι μεγάλοι αγώνες. Αλλά ακόμα και όταν αντιμετωπίζω τις, λεγόμενες,

μικρές ομάδες νιώθω πως πρόκειται για σπουδαίες αναμετρήσεις. Εξάλλου, αυτά τα παιχνίδια δίνουν βαθμούς και οδηγούν την ομάδα μας προς τον στόχο μας. Για αυτό θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο μας, εγώ θέλω να αγωνίζομαι".
Στην συνέχεια ο Φαν Πέρσι πρόσθεσε: "Έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι κάθε τρεις μέρες. Με τον τρόπο αυτό παραμένω σε καλό ρυθμό. Αν για κάποιο λόγο δεν παίξουμε μια εβδομάδα, προπονούμαι σκληρά για να κρατήσω την κατάσταση μου σε υψηλά επίπεδα. Θέλω να παίζω συνέχεια. Δεν με κουράζει, αντίθετα με ικανοποιεί. Για αυτό θα ήθελα να παίξω κόντρα στην Ρέντινγκ. Ανεξάρτητα από αυτό που θα αποφασίσει ο προπονητής μου, εγώ είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κανονικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα