Φαν Πέρσι από του χρόνου

17:32 13/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν θα ενισχύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «φορτωμένο» πρόγραμμά της κατά τις ημέρες των γιορτών, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, λόγω τραυματισμού στο μηρό, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόιες. «Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι εκτός δράσης για ένα μήνα.

Υπέστη τράβηγμα στην εκτέλεση του κόρνερ, το οποίο οδήγησε στο γκολ (σ.σ. στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Champions League)» τόνισε χαρακτηριστικά

ο Σκωτσέζος τεχνικός, σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Ολλανδός στράικερ, ο οποίος έχει πετύχει επτά γκολ σε 11 αγώνες για το φετινό πρωτάθλημα Αγγλίας, επέστρεψε από τραυματισμό στους προσαγωγούς στην εντός έδρας ήττα 1-0 του περασμένου Σαββάτου από τη Νιούκαστλ.

Η απουσία του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τη Γιουνάιτεντ, η οποία προσπαθεί να ανακάμψει από το κακό πρώτο τρίτο της στην Premier League, κατά το οποίο βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης, 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

«Είναι ατυχία, γιατί, αν δείτε το ρεκόρ μας με τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Ρόμπιν στην ομάδα, είναι πραγματικά πολύ καλό και δεν τους είχαμε για αρκετό διάστημα πρόσφατα» συμπλήρωσε ο Μόιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα