Εξαπατούσε τους εραστές της

19:10 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια πρωτοφανή υπόθεση για τα Ελληνικά αστυνομικά χρονικά ερευνούν οι αρχές στα Χανιά καθώς μια 31χρονη εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών πρώην ερωτικών συντρόφων της με την σύμφωνη γνώμη του άντρα της! Πρόκειται για ένα παντρεμένο ζευγάρι με τον άνδρα να είναι στρατιωτικός και να υπηρετεί στην 115 πτέρυγα μάχης στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πήγες η εντυπωσιακή γυναίκα είχε καταφέρει να αφαιρέσει από ένα άνδρα στην Αλεξανδρούπολη,

όπου υπηρετούσε στο παρελθόν ο σύζυγος της, 280.000 ευρώ. Η 31χρονη εκβίαζε τον ερωτικό της σύντροφο, ο οποίος ήταν παντρεμένος, λέγοντας του ότι θα τα πει όλα στον άντρα της. Όμως το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα και σχημάτισε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κάτω από την απειλή της φυλάκισης ο σύζυγος, που γνωρίζει όσα έκανε η γυναίκα του, αποφάσισε να ζητήσει μετάθεση στην Κρήτη. Μόλις έφτασαν στη μεγαλόνησο η 31χρονη βρήκε καινούργιο εραστή. Αυτή τη φορά αφαίρεσε 70.000 ευρώ από δημοτικό αστυνομικό. Όμως και αυτό το θύμα κατήγγειλε την γυναίκα αράχνη για εκβιασμό στην αστυνομία που αυτή την ώρα την ανακρίνει.

Σημαντικό ρολό στην υπόθεση παίζει και ο αδελφός του συζύγου της 31χρονης καθώς σε αρκετές περιπτώσεις εμφανιζόταν σαν δικηγόρος της επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της γυναίκας. Η 31χρονη είναι μητέρα δυο παιδιών και αυτή τη στιγμή είναι έγκυος και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δεν γνωρίζει τον πατερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα