Εξαιρετικό το κλίμα στη Ρεάλ

20:03 18/2/2014 - Πηγή: AEK365

Σε αυτό, όπως αναφέρει η «Marca», έχουν βοηθήσει πολύ οι νέοι παίκτες της ομάδας που είναι μικρής ηλικίας. Η παρουσία του Νάτσο, του Μοράτα, του Χεσέ Ροδρίγκεθ, του Ίσκο και του Ασιέρ Ιγιαραμέντι έχει βελτιώσει το κλίμα.

Επίσης, πλέον υπάρχει ένας χώρος για την ομάδα όπου εκεί συγκεντρώνονται οι παίκτες και περνούν χρόνο μαζί. Σε αυτό το «στέκι» οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι, παίζουν διάφορα παιχνίδια και χαλαρώνουν. Ο χώρος έχει τραπέζι επιτραπέζιου τένις, προσομοιωτές Formula-1, κονσόλες παιχνιδιών και ένα γήπεδο μπάσκετ.

Ακόμα, ο Κάρλο Αντσελότι αντικαθιστώντας τον

Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας, άλλαξε την συνήθεια του Πορτογάλου τεχνικού και επιτρέπει στους παίκτες του να κοιμούνται στα σπίτια τους στους εντός έδρας αγώνες.

Ο Ιταλός προπονητής, συγκεντρώνει τους παίκτες από το προηγούμενο βράδυ μόνο πριν από σημαντικούς αγώνες ή αν η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη νωρίς την επόμενη μέρα.

Βέβαια, η συμφιλίωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μαρσέλο είναι ένας ακόμα λόγος που υπάρχει πάλι ηρεμία στα αποδυτήρια της Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα