Ευρώπη τέλος για Χετάφε

15:02 1/5/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Αλφόνσο Πέρεθ
Στο 1-1 έμειναν Χετάφε και Ρασίνγκ Σανταντέρ και η πρώτη είπει αντίο αντίο στο τρένο της Ερώπης. Ο Παπακουλί Ντιόπ, έχασε πέναλτι, έκανε πέναλτι και τελικά πέτυχε και γκολ!
Η Χετάφε απείλησε πρώτη στο 11ο λεπτό με τον Βαλέρα, ενώ στο 25ο λεπτό η Ρασίνγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Ο Αλέξις ανέτρεψε τον

Ακόστα μέσα στην περιοχή και ο Μαγιένκο έδειξε το πέναλτι. Ωστόσο ο Ντιόπ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μογιά και σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο 37ο λεπτό ο Ντιόπ έκανε τη σέντρα, ο Άλβαρο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μογιά είπε όχι. Η Χεταφε μπήκε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Ο Ντιόπ προσπάθησε να ντριπλάρει μέσα στην περιοχή του και τελικά κατάφερε να κάνει πέναλτι στον Μικού.
Ο άσος από τη Βενεζουέλα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι κι έκανε το 1-0.
Ωστόσο ο μέσος της Σανταντέρ πήρε το αίμα του πίσω στο 64ο λεπτό. αφού έχασε ένα πέναλτι και υπέπεσε σε ένα άλλο, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια.
Ο Ντιόπ βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Μογιά από κοντά, κάνοντας το 1-1.
Στο 78ο λεπτό ο Μάριο απέκρουσε το σουτ του Πέδρο Λεόν, ενώ εκείνο του Ισούρδι στο 82' πέρασε λίγο άουτ.
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Αλέξις, Κάτα Ντίας, Μασιλέλα (75' Ράφα), Γκαβιλάν (61' Πέδρο Λεόν), Κασκέρο, Μίτσελ, Ντιέγκο Κάστρο (48' Σαράμπια), Μπαράδα, Μικού.
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Μάριο, Φρανσίς, Άλβαρο, Μπερνάρντο, Κριστιάν, Γκουλόν, Ριβέρο, Ντιοπ, Χάιρο (67' Λούκε), Μουνίτις (78' Ισούρδι), Ακόστα (84' Στουάνι).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα