Εβρά: Η Γιουβέντους η σωστή επιλογή για μένα

17:08 31/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους παρουσίασε επίσημα το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Πατρίς Εβρά, ο οποίος υποστήριξε πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας ήταν η σωστή επιλογή για εκείνον.
Κατά την παρουσίαση του, ο Γάλλος αριστερός μπακ δήλωσε: "Πρέπει να ευχαριστήσω την Ιταλία. Είναι η χώρα που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από την θητεία μου στην Μαρσάλα. Από τη στιγμή που με ζήτησε η Γιουβέντους, ήξερα ότι είναι η σωστή επιλογή για εμένα.
Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέσσερις τίτλους στη σειρά.

Προσπάθησα να το κάνω αυτό τρεις φορές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Ελπίζουμε να τα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε".
Για το σύστημα που προτιμάει, ο Εβρά δήλωσε: "Ξεκίνησα τη καριέρα μου παίζοντας 3-5-2, μετά έμαθα να παίζω 4-4-2 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορώ άνετα να παίξω και στα δυο συστήματα".
Ο Πατρίς Εβρά μίλησε και για τον Κάρλος Τέβες: "Ο Τέβες είναι μαχητής. Ήταν δύσκολο για εμένα όταν έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άλλη ομάδα. Είμαστε καλοί φίλοι εντός και εκτός γηπέδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα