Έβαψαν σκυλάκια και τα παρουσίαζαν ως αρκουδάκια πάντα σε τσίρκο

10:02 27/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα μικρό τσίρκο στην πόλη Μπρέσια της Ιταλίας παρουσίαζε στον κόσμο δύο μικρά αρκουδάκια πάντα και μάλιστα όσοι ήθελαν μπορούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μόνο που τελικά τα αρκουδάκια ήταν... σκυλιά!

Η αστυνομία, ύστερα από καταγγελίες φιλόζωων, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο τσίρκο, και διαπίστωσαν πως τα δύο πάντα ήταν στην πραγματικότητα δύο ταλαιπωρημένοι σκύλοι ράτσας Τσόου Τσόου.

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου είχαν βάψει τα ζώα ώστε να μοιάζουν με πάντα και με αυτό τον τρόπο αποσπούσαν χρήματα από τους θεατές ξεγελώντας τους. Τα δύο σκυλιά κατασχέθηκαν και μετά από

κτηνιατρικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία τους, αλλά είχαν αποκτήσει ευαισθησία στα μάτια, πιθανότατα από την υπερέκθεση στο φως των φωτογραφικών φλας.

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου ωστόσο που κατηγορούνται για εξαπάτηση των πελατών και κακοποίηση ζώων, αρνούνται πως κερδοσκοπούσαν παρουσιάζοντας τα ζώα σαν αρκούδες και ισχυρίζονται πως η διαφορά ήταν φανερή.

Παρ'όλα αυτά τα σκυλιά επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους, ωστόσο απαγορεύτηκε η συμμετοχή τους και η εκμετάλλευσή τους σε μελλοντικά θεάματα του τσίρκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα