«Έτοιμοι στην πρεμιέρα»

17:05 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Κολοσσός απέκτησε φέτος έναν Αμερικανό με μεγάλη εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ (Πολωνία, Ισπανία, Ιταλία, Ισραήλ, Βέλγιο), τον Μάρκους Χάτεν. Ο 31χρονος γκαρντ ήρθε τελευταίος στη Ρόδο και αμέσως τέθηκε στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά για την προετοιμασία της ομάδας. Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη

«Χαίρομαι πραγματικά που θα παίξω φέτος στον Κολοσσό και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Ρόδος είναι ένα πολύ όμορφο νησί για να ζει κανείς και να παίζει μπάσκετ.

Πραγματικά απολαμβάνω κάθε στιγμή και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Κολοσσό. Σίγουρα γνώριζα αρκετά πράγματα για το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Έχει δυνατές ομάδες, που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει μία καλή σεζόν και όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Στα φιλικά παιχνίδια της Κύπρου είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε δυνατές ομάδες και αυτό μας βοήθησε αρκετά. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι στην πρεμιέρα της Α1 θα είμαστε έτοιμοι. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς, να ακούμε τον προπονητή μας και να δουλεύουμε σκληρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα