Έτοιμοι Φούντας και Βάργκας

19:57 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα μπορεί οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν χθες να έκαναν αποφόρτιση, αλλά υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δύο ποδοσφαιριστές και την κατάσταση τους. Συγκεκριμένα, τον Ταξιάρχη Φούντα και τον Φαμπιάν Βάργκας. Οι εξετάσεις του 17χρονου (υπεβλήθη χθες σε νευρολογικές και άλλες εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο) ήταν «καθαρές» και σήμερα ο μικρός προπονήθηκε κανονικά. Άρα την Πέμπτη κόντρα στον Ατρόμητο θα μπορεί να αγωνιστεί είτε ως βασικός, είτε ως λύση

από τον πάγκο.

Αναφορικά με τον Βάργκας, ο Κολομβιανός δεν είχε κάτι σοβαρό. Είπε στον Νίκο Κωστένογλου ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί χθες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Ωστόσο, σήμερα προπονήθηκε κανονικά στα Σπάτα. Και έτσι θα μπορεί να παίξει την Πέμπτη, εκτός και αν αύριο ή την ημέρα του αγώνα ζητήσει πάλι να μείνει εκτός.

Πάντως, αν εκτός του Φούντα υπολογίζεται και ο Βάργκας για το παιχνίδι της Πέμπτης, τότε ο Κωστένογλου θα έχει περισσότερες επιλογές. Και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον Γεωργέα δεξί μπακ με τους Κοντοέ – Μανωλά στα στόπερ και στο κέντρο τρεις εκ των Μάκου – Καφέ – Φούντα – Βάργκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα