Έτοιμο το «μάτι του αέτου»

18:33 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο αγγλικό πρωτάθλημα οι εταιρείες που έχουν αναπτύξει το σύστημα που ονομάζεται «μάτι του αετού» είναι έτοιμες να προωθήσουν προς πλήρη εγκατάσταση το προϊόν που θα κάνει τη δουλειά αντί του ποσού των έξι εκατ. λιρών (7,4 εκατ. ευρώ).
Αυτό σημαίνει ότι το κόστος για κάθε γήπεδο θα φτάσει συνολικά τις 300.000 λίρες και το πιο πιθανό είναι να αρχίσει η λειτουργία από τον ερχόμενο Αύγουστο, δηλαδή τη σεζόν 2013-14.
Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ορισμένα ανοιχτά θέματα πριν πραγματοποιηθεί το τελικό βήμα. Η Πρέμιερ

Λιγκ αναζητά εγγυήσεις διότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει ένδειξη για το μήκος της άδειας που χορήγησε η FIFA. Επίσης, είναι ανοιχτό το αν οι οπαδοί θα μπορούν να βλέπουν τις επαναλήψεις των φάσεων, όπου θα ξεκαθαρίζεται αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή του τέρματος. Παράλληλα, η παγκόσμια ομοσπονδία πρέπει να ψηφίσει την αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού, αν και αυτό σε πρώτη φάση δεν είναι και ιδιαίτερο πρόβλημα.
Η όλη ιστορία πάντως ξεκίνησε από εκείνο το γκολ του Φρανκ Λάμπαρντ με την Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όταν η μπάλα πέρασε μισό μέτρο τη γραμμή αλλά ο Ουρουγουανός διαιτητής Χόρχε Λαριόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα