Εθνική με «κιτρινόμαυρο» χρώμα

21:33 7/3/2014 - Πηγή: AEK365

Λίγες εβδομάδες απέμειναν μέχρι τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (4-6 Απριλίου), όπου θα συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα με αντιπάλους την ΠΓΔΜ, την Ισλανδία και τη Ιταλία. Και αυτή τη φορά Κουμαραδέλης και Χερουβείμ θα δώσουν το «παρών» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Εθνική Νέων Νοτίου κλιμακίου, όπου θα βρεθούν και οι δυο νεαροί παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει φιλικό παιχνίδι την Δευτέρα

10 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:45-21:30 στο κλειστό του Ιωνικού ΝΦ με αντίπαλο την γηπεδούχο ομάδα, ενώ την Τρίτη 11/3/2014 και ώρα 19:15-21:30 στο κλειστό του Βύρωνα θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Βύρωνα.

Αναλυτικά: Ζιβούλοβιτς, Ηλιόπουλος, Μωραϊτης, Αρακαπόπουλος, Μπάγιος, Αϊβαλιώτης, Φιλίππου, Τζανιδάκης (ΑΣΕ Δούκα), Αντωνιάδης, Μυλωνάς, Βλαχοθανάσης (Αναγέννηση Βύρωνα), Κουμαραδέλης, Χερουβείμ (ΑΕΚ), Κεδέρης, Κρεμαστιώτης, Χαντέλης, Πασσιάς, Χειβιδόπουλος, Σπέντζος (Διομήδης), Δημητρόπουλος, Κρητικός (Πανελλήνιος), Κολιούλης (Ποσειδώνας Λουτρακίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα