«Εταιρεία - διαμάντι» ο στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου για την ΚΑΕ ΑΕΚ

07:35 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος και «φτιαγμένος» να βάλει την υπογραφή του στις νέες χρυσές σελίδες της Βασίλισσας εμφανίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο δείπνο που παραχώρησε σε εκπροσώπους του Τύπου το βράδυ της Δευτέρας σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Η συζήτηση κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες και περιλάμβανε πολλά ενδιαφέροντα με επίκεντρο την ΑΕΚ.

Αναφερόμενος στη λειτουργία της ΚΑΕ, έκανε λόγο για θέλησή του να τη δει σύντομα «εταιρεία-διαμάντι», όπου όλα θα λειτουργούν στην

εντέλεια. Είπε, μάλιστα, ότι θέλει στην ΑΕΚ να εργάζονται οι κορυφαίοι σε όλους τους τομείς, γιατί, όπως πρόσθεσε, όταν κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζεσαι τους καλύτερους παντού, ακόμη και... στο σκούπισμα του ιδρώτα στο παρκέ. Στόχος του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ είναι η ομάδα, διοικητικά και οργανωτικά, να πηγαίνει «σφαίρα», από ένα σημείο και μετά να μην εξαρτάται απόλυτα από εκείνον, να μην χρωστά πουθενά, και να αποτελεί πρότυπο και σημείο αναφοράς στο ελληνικό μπάσκετ. Χαρακτηριστικό της νοοτροπίας του είναι πως δεν δίστασε να αναφέρει αρκετές φορές τις λέξεις «κορυφή»και «πρωταθλητισμός». Και ήταν απόλυτα σαφές από τα λεγόμενά του πως αυτό, ως προς το συγκεκριμένο σκέλος, δε συνοδευόταν από κάποιο πολυετές πλάνο, που απαιτεί μόνο «υπομονή» από τον κόσμο, όπως έχει χρόνια συνηθίσει να ακούει. Η «φλόγα» να δει την ΑΕΚ κυρίαρχη δύναμη και πάλι δεν κρυβόταν. Το ίδιο και η αμέριστη εκτίμησή του στις ικανότητες του Ντράγκαν Σάκοτα, τον οποίο εμπιστεύτηκε να χτίσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί την επόμενη κιόλας σεζόν. Μιλώντας, μάλιστα, για τον προπονητή της ΑΕΚ, ανέφερε πως πρόκειται για έναν αυθεντικό οπαδό της ομάδας, παρότι εκείνος δεν το διαφήμισε ποτέ του.

Keywords
Τυχαία Θέματα