Ερώτημα και κόλλημα

09:30 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Mε τίτλο "σταμάτησ - ε στον πάτο" η εφημερίδα σχολιάζει τι φέρνει για την ΑΕΚ το χθεσινό 1-1 με τον Ατρόμητο: "Ο "χρυσός" σκόρερ της ΑΕΚ χτύπησε και πάλι, αλλά ο Ιγκλέσιας ισοφάρισε για τον Ατρόμητο και την κράτησε στην ουρά της βαθμολογίας. Μεταγραφές ζήτησε ο Λίνεν και μίλησε για δανεικό από μεγάλη ομάδα, χωρίς όμως να υπάρχει πλέον θέμα. Η Ένωση κλείνει σήμερα τον Μητρόπουλο, φουλάρει για Μάντζιο ή Πετρόπουλο και ελπίζει για Γκέκα".

ΩΡΑ

ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ερώτημα προς τον Δημήτρη Βιντιάδη θέτει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα: "Βιντιάδη πες μας: Μπορείς ή δεν μπορείς;", ρωτά η ΩΡΑ και σημειώνει: "Προτελευταία η ΑΕΚ στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά η κατάσταση είναι ακόμα αναστρέψιμη. Δεν θα είναι όμως για πολύ ακόμη, αν συνεχιστεί αυτή η αβεβαιότητα στο ιδιοκτησιακό. Η Ένωση και ο κόσμος της δικαιούνται να ξέρουν τι είναι δυνατό να γίνει και τι όχι. Επιτακτική ανάγκη να πληρωθεί η ενημερότητα για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Αν δεν γίνεται Βιντιάδη, πρέπει να γίνει γνωστό ΣΗΜΕΡΑ κιόλας για να ξέρει η ΑΕΚ που θα βαδίσει". Επίσης, η εφημερίδα γράφει για τον Λίνεν: "Κόουτς, απλά ΔΕΝ γίνεται... Ο Λίνεν άφησε να εννοηθεί ότι θέλει δανεικό τον Φετφατζίδη, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι η ιστορία και η αξιοπρέπεια είναι πάνω απ' όλα".

SPORTDAY

"Δεν λέει να... ξεκολλήσει", γράφει η εφημερίδα για την ΑΕΚ σημειώνοντας: "Αν και προηγήθηκε με τον Σταματή, η Ένωση είδε τη νίκη να της φεύγει από τα χέρια, με την κεφαλιά του Ιγκλέσιας".

LIVE SPORT

Για "ξεφτίλα" κάνει λόγο η εφημερίδα: "Ισοπαλία σαν... ήττα, για την ΑΕΚ! Δεν νίκησε ούτε τον παθητικό Ατρόμητο η Ένωση και έμεινε στον πάτο μαζί με την Κέρκυρα με 12 βαθμούς. Σκόρερ και πάλι ο Σταματής, που ήταν ξανά στον πάγκο για χάρη του... ανεκδιήγητου Φουρτάδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα