Έρχονται ζέστες πάλι

09:22 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 34 στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 35 βαθμούς

στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα νοτιότερα τμήματα από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αττική

Ηλιοφάνεια αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και τον Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία.
Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα νότια δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 34 βαθμούς Κελσίου και τοπικά θα φτάνει μέχρι 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη θα φτάνουν τοπικά μέχρι τους 31 βαθμούς.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και τοπικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα