Έρχονται 2 σίκουελ της «Ημέρας Ανεξαρτησίας»

17:35 29/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο σκηνοθέτης Ρόναλντ Έμεριχ έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη: ετοιμάζει όχι ένα, αλλά δυο σίκουελ της ταινίας «Independence Day»!

Παρουσιάζοντας τη νέα του ταινία «White House Down» που βγαίνει στην Αμερική το καλοκαίρι αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την προπαραγωγή των δύο σίκουελ!

Δεκαεπτά χρόνια μετά την πρώτη ταινία, όπου η ανθρωπότητα νίκησε την επιδρομή των εξωγήινων έρχεται

η συνέχεια της!

Οι ταινίες θα έχουν το ίδιο όνομα «ID Forever» και θα διαδραματίζονται 20 χρόνια μετά την ιστορία που είδαμε το 1996. Οι εξωγήινοι έχουν καλέσει ενισχύσεις στη Γη, ενώ οι άνθρωποι, παρόλο που γνωρίζουν ότι η απειλή επιστρέφει δριμύτερη, δεν προλαβαίνουν να προετοιμαστούν σωστά.

Με ακόμα καλύτερη τεχνολογία, οι εξωγήινοι μπορούν να διασχίσουν το διάστημα σε λίγες εβδομάδες, ενώ οι άνθρωποι χρειάζονται 20 με 25 χρόνια για το ίδιο ταξίδι.

«Θα συναντήσουμε κάποιους από τους παλιούς ήρωες αλλά θα γνωρίσουμε και πολλούς νέους. Μοιάζει λίγο σα ν' αναλαμβάνουν δράση οι γιοι των κεντρικών χαρακτήρων της πρώτης ταινίας», ανέφερε ο Έμεριχ. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα δούμε ξανά τον Γουίλ Σμιθ και τον Τζεφ Γκόλντμπλαμ, αλλά όχι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα