Εποχή Άλεξ Κάλας στον Άρη

09:21 6/1/2015 - Πηγή: AEK365

Με απόφαση όλων των φορέων του Άρη, τα ηνία στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναλαμβάνει ο ομογενής επιχειρηματίας, Άλεξ Κάλας.
Οι φορείς του Άρη πείστηκαν πως ο Άλεξ Κάλας είναι εκείνος που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στη Football League και έτσι αποφασίστηκε ομόφωνα να ανατεθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στον αδερφό του προπονητή, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
Η σύσκεψη των φορέων κράτησε πάνω από έξι ώρες και λίγο μετά

τα μεσάνυχτα, ο Ερασιτέχνης Άρης έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Μετά από πολύωρη σύσκεψη όλων των θεσμικών φορέων του ΑΡΗ και έπειτα από ενδελεχή εξέταση των προτάσεων που κατατέθηκαν σχετικά με την ανάληψη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, με την σύμφωνη γνώμη των φορέων, ανακοινώνει την ανάθεση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον κ. Άλεξ Κάλας. Η συνολική απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου μας και έχει ως στόχο την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που το επιβάλλει η Ιστορία της".
Το πλάνο του Άλεξ Κάλας περιλαμβάνει την καταβολή μισθού στους παίκτες του Άρη, άμεσα, καθώς και τη κάλυψη του "ανοίγματος" που άφησε ο Γιώργος Γαλανός. Παράλληλα, ο Άλεξ Κάλας θα κινήσει διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης και θα πληρώσει από τη τσέπη του τα έξοδα της φετινής σεζόν.
Πλέον, ηγετικό ρόλο θα έχει ο πρώην προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον νυν προπονητή, Πάουλο Κάμπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα