Επίθεση Ματέους σε Ίντερ και Ποντόλσκι

08:09 31/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Λούκα Ποντόλσκι έδωσε την ευκαιρία στον Λόταρ Ματέους να εξαπολύσει "βολές" και προς τις δυο πλευρές.
Σε δηλώσεις του ο Γερμανός παλαίμαχος άσος, ο οποίος έπαιξε και στην Ίντερ, τόνισε: "Όσο είναι ακόμα φήμες, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Νομίζω ότι η Ίντερ παρακολουθεί περισσότερους παίκτες και μέσα σε αυτούς μπορεί να είναι και ο Ποντόλσκι. Από μια άποψη, ο Ποντόλσκι και η Ίντερ θα μπορούσαν σίγουρα να ταιριάξουν, αφού

και οι δυο είναι μεγάλα ονόματα και είχαν επιτυχίες στο παρελθόν. Θα μπορούσε να βγει σε καλό η συνύπαρξη τους".
Στη συνέχεια, ο Ματέους, σε πιο επιθετικό τόνο, δήλωσε: "Με πονάει να βλέπω την Ίντερ σε αυτή την κατάσταση. Έχει γίνει μια μικρομεσαία ομάδα. Ο Ποντόλσκι θα πάει σε μια μικρομεσαία ομάδα παρόλο που μπορεί να του προσφέρει περισσότερα οικονομικά οφέλη από τα περισσότερα κλαμπ στην Ιταλία. Αυτό που ψάχνει ο Ποντόλσκι δεν έχει σημασία. Σημασία έχει αυτό που θέλει η Άρσεναλ. Και εκεί έχει ένα συμβόλαιο να τιμήσει. Στη Μπάγερν δραπέτευσε. Η μόνη ομάδα που κατάφερε να είναι σταθερά βασικός, είναι η Κολωνία. Δεν μπορείς όμως να κατηγορείς πάντα τους άλλους, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Υπάρχουν, απλώς, άλλοι που είναι καλύτεροι από εσένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα