Επίθεση Δημητριάδη σε Χατζηχρήστο

14:22 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε δηλώσεις του στο Sentra fm ο Βασίλης Δημητριάδης, επιτέθηκε στον Δημήτρη Χατζηχρήστο.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δημητριάδη:

Για το τι συνέβη με τον ίδιο και τον Χρήστο Κωστή: «Επειδή έχει χαθεί η μπάλα σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ θα σας πω μόνο ότι ποτέ δεν έχω βάλει προσωπικό συμφέρον όταν πρόκειται για την ΑΕΚ. Εμένα με πήραν Σάββατο βράδυ και μου είπαν να επιστρέψω στην

ομάδα γιατί υπάρχει πρόβλημα. Συναντήθηκα μαζί τους, μου είπαν τι θέλουν και ότι θα φύγει ο Βαγγέλης (σ.σ. Βλάχος).
Χθες το βράδυ, όταν ο Κωστής πήγε στην προπόνηση, επειδή δεν τον ενημέρωσε κάνεις, μίλησα κι εγώ με τον Δημητρέλο, αλλά τα αφήσαμε επειδή ήταν το θέμα του προπονητή, αλλά χθες το βράδυ ρώτησα "Ανδρέα τι γίνεται, θα μείνω εγώ ή ο Χρήστος" και μου είπε "Όχι, θα μείνει ο Χρήστος"».

Για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο: «Στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια κάνει κουμάντο ένας, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Ενας μεταμορφωμένος διάβολος, θέλει να ελέγχει τα πάντα, τις διοικήσεις, θέλει να ανεβοκατεβάζει τις διοικήσεις, να τους ελέγχει, για να στερεί τα όνειρα χιλιάδων ΑΕΚτζήδων.
Εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον κάλεσα δημόσια να κάνει μια κίνηση, να μαζέψει πέντε άρρωστους, να βγει μπροστά. Και αν το έκανε αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ θα είχε μια διοίκηση πανίσχυρη, αλλά αυτό δεν το ήθελε. Είναι ο τελευταίος αρχηγός ομάδων που είναι ακόμη εκεί. Δεινόσαυρος είναι; Είναι ένας αλήτης και πρέπει να φύγει από την ομάδα για να σωθεί.

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ της καταστροφής και ο Χατζηχρήστος παίρνει το τηλέφωνο τον Δημητρέλο και του λέει κάνε αυτό, κάνε εκείνο.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ΑΕΚ. Ο Χατζηχρήστος κάποιους τους παίζει στα χεράκια του. Οποιος βρεθεί να βάλει στο ίδιο τραπέζι θα έχει λύσει το πρόβλημα της ΑΕΚ. Αλλά αυτός δεν προσπάθησε καν».

Ακολουθούν και οι υπόλοιπες δηλώσεις...

Keywords
Τυχαία Θέματα