Επιτέλους νίκη

19:06 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι.Καμπαξής

Μετά από τέσσερις στείρες αγωνιστικές ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 του Πλατανιά. Η ομάδα του Αγρινίου κυριάρχησε απόλυτα στο ματς με τους Χανιώτες να μην προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά. Απείλησαν στο 10' με κεφαλιά του Κούσα και στο 27' είχαν δοκάρι όταν

ο Μπόγιοβιτς νίκησε την άμυνα του Πλατανιά στν αέρα. Τελικά στο 40' ήρθε το γκολ όταν ο Θεοδωρίδης έκανε σουτ από 35 μέτρα, η μπάλα έσκασε στο χόρτο και ο Γεωργαλλίδης δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της προς τα δίχτυα. Ο Πλατανιάς είχε τη μοναδική του ευκαιρία στο πρώτο μέρος στο 43' όταν ο Τόρες έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ίδια γεύση στην επανάληψη με τον Παναιτωλικό να είναι το αφεντικό του ματς και να πετυχαίνει στο 60' το 2-0 με κοντινό πλασέ του Μπόγιοβιτς. Έξι μετά λεπτά ο Καμαρά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και με σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδα του σφραγίζοντας τη νίκη της. Στο 83' ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι όμως ο Μπόγιοβιτς δεν κατάφερε να "νικήσει" Γιωργαλλίδη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά (81'Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (86'Πασάς), Γοδόι, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης (77'Παπουτσογιαννόπουλος), Μπόγιοβιτς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης (46'Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (75'Πόποβιτς), Τόρες, Κάταϊ (70'Μπέριαν), Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Τετέ

Keywords
Τυχαία Θέματα