Επιστροφή στις νίκες με Σκόουλς

18:56 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΜΠΟΛΤΟΝ: 3-0
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Άνετη νίκη με 3-0 πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπόλτον και επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές στα θετικά αποτελέσματα.
Η Γιουνάιτεντ ήταν κυρίαρχος του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 4' έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Γουέλμπεκ βγήκε μόνος του απέναντι στον Μπογκντάν, ο οποίος όμως έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του άσου των «κόκκινων διαβολών».
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 22ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Γουέλμπεκ κέρδισε πέναλτι

από τον Νάιτ, αλλά ο Μπογκντάν απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Ρούνεϊ.
Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να ανεβαίνει και η πίεσή της έφερε καρπούς στο 45ο λεπτό. ο Ρούνεϊ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έστρωσε για τον Σκόουλς, ο οποίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από την επιστροφή του στα γήπεδα.
Η Γιουνάιτεντ καθάρισε το ματς στο 74ο λεπτό, με τον Γουέλμπεκ να κάνει το 2-0 μετά από ασίστ του Ρούνεϊ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κάρικ στο 83ο λεπτό με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Φέρνιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς (69' Γκιγκς), Βαλέντσια, Νάνι (679' Παρκ), Γουέλμπεκ (78' Τσικαρίτο), Ρούνεϊ.
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπογκντάν, Στάινσον, Γουίτερ, Νάιτ, Ρίκετς, Ιγκλς (69' Ρίλεϊ), Ρίο Κόκερ, Μουάμπα (81' Πράτλεϊ), Πετρόφ (88' Τουντσάι), Μ.Ντέιβις, Νγκογκ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 1-1
Γήπεδο: Βίλα Παρκ
Στο 1-1 έμειναν Άστον Βίλα και Έβερτον και παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας.
Αρκετά μέτριο το πρώτο μέρος, με την Άστον Βίλα να έχει τον πρώτο λόγο και να χάνει ορισμένες καλές φάσεις με τους Μπεντ και Αγκμπονλαχόρ. Ωστόσο, ο Χάουαρντ στάθηκε όρθιος όπου χρειάστηκε και έσωσε την Έβερτον.
Η Βίλα κατάφερε να ανοίξει τελικά το σκορ στο 55ο λεπτό, με τον Ντάρεν Μπεντ να πλασάρει από κοντά τον Χάουαρντ, μετά από σέντρα του Άιρλαντ.
Η απάντηση της Έβερτον ήταν άμεση, καθώς στο 68' ο Ανικέμπε βρέθηκε απέναντι στον Γκίβεν και πλάσαρε εύστοχα.
Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν είχαν άλλες ευκαιρίες για γκολ και το σκορ έμεινε στο 1-1.
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκίβεν, Χάτον, Γουόρνοκ (81' Κιν), Κόλινς, Νταν, Κλαρκ, Πετρόφ, Άιρλαντ, Αγκμπονλαχόρ, Όλμπρινγκτον, Μπεντ.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Νέβιλ, Χέιτινχα, Ντάφι, Μπέινς, Γκίμπσον (84' Μπιλιαλέντινοφ), Φελαϊνί, Κέιχιλ, Ντρένθε (60' Ανιτσέμπε), Ντόνοβαν, Σαχά (88' Στρακουαλαρσί)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΝΟΡΙΤΣ: 1-2
Γήπεδο: Χόθορνς
Μεγάλο διπλό πέτυχε Νόριτς μέσα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με 2-1 και παραμένει σταθερά μέσα στην πρώτη δεκάδα.
Η Γουέστ Μπρομ ήταν καλύτερη στα πρώτα 20 λεπτά κι έχασε ορισμένες καλές φάσεις με τους Οντεμβίγκι και Κοξ, ωστόσο η Νόριτς ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί.
Ο Χουλαχάν τράβηξε πάνω του την άμυνα της Μπρόμιτς, έστρωσε για τον Σούρμαν, ο οποίος βρήκε χώρο κι έκανε το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 6

Keywords
Τυχαία Θέματα