Επιστροφή στα σαλόνια με νίκη

22:02 20/8/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 2-0
Γήπεδο: Ριαθόρ
Διάλλειμα ήταν και πάει το πέρασμα από τη Σεγούνδα για τη Λα Κορούνια. Η ομάδα που κάποτε μεσουρανούσε σε Ισπανία και Ευρώπη επέστρεψε στην Πριμέρα για να μείνει και στο πρώτο της ματς έδειξε τα δόντια της, μέσα σε ένα κατάμεστο «Ριαθόρ». Νίκη με 2-0 κόντρα στην Οσασούνα, δοκάρι, χαμένο πέναλτι και άλλες τόσες ευκαιρίες για την Ντέπορ...
Η Λα Κορούνια μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Πίτσι, ενώ στο 22' η προσπάθεια του Αϊτάμι δεν είχε τύχη, καθώς η μπάλα έφυγε ελάχιστα

άουτ.
Η πρώτη καλή φάση για την Οσασούνα δημιουργήθηκε στο 28ο λεπτό, με τον Γιορέντε να πιάνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και τον Αρανθούμπια να απομακρύνει εντυπωσιακά.
Ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε από την Ντέπορ στις καθυστερήσεις. Ο Γκάμα κέρδισε πέναλτι από τον Φλάνιο, αλλά Ρίκι από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Οσασούνα.
Η Λα Κορύνια είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, αλλά στην πρώτη της φάση στην επανάληψη βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 52ο λεπτό συγκεκριμένα, ο Ρίκι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον Φλάνιο και με συρτό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φερνάντες.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 64' η μπάλα έφυγε λίγο άουτ μετά από την κεφαλιά του Αγουιλάρ, ενώ στο 66' η σέντρα σουτ του Ολιβέιρα εξουδετερώθηκε από τον Φερνάντες.
Η Λα Κορούνια έχασε ακόμη μια σημαντική φάση στο 79', καθώς ο Πίτσι έβγαλε μόνο του με τον Φερνάντες τον Ολιβέιρα, αλλά ο Μπερτράν ήρθε από πίσω κι έδιωξε σωτήρια.
Η Οασούνα απείλησε με ένα σουτ του Κίκε Σόλα στο 89', με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, αλλά στις καθυστερήσεις η Ντέπορ έκανε το 2-0. Σκόρερ ο Νέλσον Ολιβέιρα Που έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε όμορφα τον Φερνάντες.
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Εβάλδο, Αϊτάμι, μαρτσένα, Πάμπλο, Ντομίνγκες, Αγουιλάρ, Βαλερόν (72' Μπεργκαντίνιος), Πίτσι (85' Καμούνιας), Γκάμα, Ρίκι (63' Ολιβέιρα).
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Μπερτράν, Αρίμπας, Φλάνιο, Νταμιά, Λόε (76' Λαμά), Πουνιάλ, Σεχούδο, Σίσι (83' Τόρες), Νίνο, Γιορέντε (70' Σόλα).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα