Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Αργυρίου

23:03 30/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η αποχώρηση της Νίκης Βόλου από την Σούπερ Λίγκα βάζει τέλος σε μία... περιπέτεια που ζούσε τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Αργυρίου, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βόλου. Ο νεαρός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ, είχε παραχωρηθεί δανεικός στους νεοφώτιστους στην Σουπερ Λίγκα και είχε 2 συμμετοχές με Παναθηναϊκό και Ξάνθη.

Δούλευε καθημερινά στις προπονήσεις,

έδινε τον καλύτερό του εαυτό κάτω από δύσκολες συνθήκες σε μία ομάδα που φαινόταν πως θα καταλήξει εκεί που καταλήγει.

Ο Αργυρίου περιμένει την τυπική διάλυση της ΠΑΕ με τον μη ορισμό ακόμα ενός αγώνα της Νίκης ώστε να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Γι αυτό και ο 20χρονος μπακ έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Ένωση για το τι μέλει γενέσθαι με το μέλλον του.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας πέρασε μία μικρή περιπέτεια το τελευταίο εξάμηνο στην ομάδα της Μαγνησίας και εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του δύο παίκτες στη θέση του Αργυρίου, τους Μπακάκη και Γεωργέα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαριστεί το πότε θα ξεκινήσει προπονήσεις και το αν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα ή θα παραμείνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα