Επιστρέφει στη Φούλαμ ο Κάρα!!!

17:40 4/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τελικά, ο Θεός του ποδοσφαίρου είναι γενναιόδωρος προς τον Γιώργο Καραγκούνη! Μπορεί να του έχει... κλέψει ορισμένες σπουδαίες στιγμές (τελικό Euro με την Πορτογαλία, προημιτελικός Euro με την Γερμανία, δύο τίτλους με τον Παναθηναϊκό), αλλά του έχει χαρίσει και σπουδαίες στιγμές. Και εφέτος, όπως και πέρυσι, όταν λίγο έλειψε να κρεμάσει "βιαίως" τα παπούτσια του, κάνει το όνειρο ενός 36άρη πραγματικότητα. Διότι ο "Κάρα" είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Φούλαμ, η οποία

πριν από λίγες ημέρες "αποχαιρέτησε" και επισήμως στην ιστοσελίδα της τον "Ελληνα πολεμιστή", μαζί με τον Σβάρτσερ, τον Πέτριτς και επιπλέον τρεις παίκτες.

Ο Μάρτιν Γιολ έμεινε στον λονδρέζικο σύλλογο, με τον οποίο τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε σημείο επαναπροσέγγισης και ο Καραγκούνης είναι ένα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία για επιπλέον ένα χρόνο. Πιθανότατα πλέον, θα κλείσει ονειρικά την καριέρα του: μέχρι τον Μάιο στο Λονδίνο και τον Ιούνιο στο Ρίο. Οσο για τον Παναθηναϊκό; Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ηταν ξεκαθαρισμένο από την πλευρά του παίκτη, που έπαιξε... άμυνα σε δύο προτάσεις (και από την Melbourne Victory και από την Melburne Hearts): το Λονδίνο και η Premier League ήταν η προτεραιότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα