Επιστολή Κοτσώνη Κ.(κάτοχος 90 μετοχών ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτοχος 20 μετοχών τής SUPPORTERS CLUB A.E, μέλος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ από το 2004)

23:12 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή του κυρίου Κοτσώνη Κ ο οποίος δηλώνει κάτοχος 90 μετοχών ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτοχος 20 μετοχών τής SUPPORTERS CLUB A.E, μέλος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ από το 2004. O κύριος Κοτσώνης Κ. υπογράφει σαν "ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ", της ΠΑΕ ΑΕΚ εννοείται, όμως επειδή είχαμε ήδη επικοινωνία

με δύο μικρομετόχους που γνωρίζουμε και οι δύο μας εδήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν τον κύριο Κοτσώνη Κ. δημοσιεύουμε την επιστολή με κάθε επιφύλαξη για τον αριθμό των μικρομετόχων που εκφράζει. Με την επιστολή του ο κ. Κοτσώνης Κ. επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του aek365 για το σχέδιο των μικρομετόχων (Καπετανόπουλος, Σταθάκος, Κοτσώνης Κ. κ.τ.λ) το οποίο φέρεται να ενστερνίζεται και ο Θωμάς Μαύρος που προορίζεται για επικεφαλής της προσπάθειας για να γίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ εταιρία λαϊκής βάσης με αύξηση Μ.Κ με τιμή μετοχής 0,33 του ευρώ, πληρωμή των μετοχών με δόσεις ενώ φροντίζει να καθησυχάσει τους ανησυχούντες, μεταξύ αυτών και εμάς, παραθέτοντας τις δεικλίδες ασφαλείας που υπάρχουν για να μην περάσει η ΠΑΕ με πολύ χαμηλό τίμημα σε χέρια υπόπτων. Αξίζει να προσεχτεί επίσης το σημείο όπου ο κύριος Κοτσώνης Κ. αποκαλύπτει πως ο στόχος του είναι να μαζευτεί το ποσόν των 10.000.000 ευρώ, για αρχή, με καταβολή του 50% από κάθε υποψήφιο μέτοχο - οπαδό της ΑΕΚ που θα θελήσει να συμμετάσχει και τα άλλα 10.000.000 την επόμενη σαιζόν σε σύνολο αύξησης Μ.Κ ύψους 20.000.000 ευρώ. Διαβάστε όλη την ενδιαφέρουσα επιστολή του κυρίου Κοτσώνη Κ.:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑ.Ε. Α.Ε.Κ.

Σε σχόλιο του συντάκτη σας Τάσου Καπετανάκου με τίτλο ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ Μ.Κ....ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ, που αναρτήθηκε προ ολίγου στην ιστοσελίδα του α.ε.κ. 365, αναφέρεται ότι, σε περίπτωση διαθέσεως των νέων μετοχών της προτεινόμενης αυξήσεως του Μ.Κ. της Π.Α.Ε ,στα 0,33 λεπτά του ευρώ «...ελλοχεύει κίνδυνος να περάσει σε ύποπτα χέρια με ελάχιστα (για την Α.Ε.Κ. ) χρήματα σε ανθρώπους που έχουν ανοικτές οικονομικές υποθέσεις με την Π.Α.Ε.».

Διευκρινίζουμε ότι, σύμφωνα με το πλήρες σχέδιό μας, το οποίο έχει κατατεθεί και καταχωρηθεί στα πρακτικά της Γ.Σ. της 2ας/12/2011, αλλά και από την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. με την από 25/10/2011 αίτησή της προς την Π.Α.Ε., έχουμε δε αναλύσει και προφορικά στο Δ.Σ. αυτής, δεν υπάρχει ουδεμία απολύτως, περίπτωση τέτοιου κινδύνου για τον εξής , κυρίως, λόγο.

Εμείς προτείνουμε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να γίνει με δημόσια εγγραφή που προϋποθέτει προηγούμενη άδεια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (και όχι του Υπουργείου Ανάπτυξης, που αναφέρεται στο σχόλιο). Η δημόσια εγγραφή γίνεται με ανάδοχο Τράπεζα, τα δε ποσά που θα καταθέσουν οι φίλαθλοί μας θα παραμείνουν δεσμευμένα σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος δεν θα ανήκει στην Π.Α.Ε. προκειμένου να μην κατασχεθούν τά ποσά από το Δημόσιο ή άλλους πιστωτές μέχρι να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όταν και θα μεταφερθούν τά λεφτά σε λογαριασμούς της Π.Α.Ε.. Σε περίπτωση που δεν θα καλυφθεί η αύξηση ή δεν θα

Keywords
Τυχαία Θέματα