Επιστολή Χένρι προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ

14:53 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με στόχο να κατευνάσει τα πνεύματα μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζον Χένρι με επιστολή που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου απευθύνεται σε όλους τους φίλους της ομάδας και αναφέρεται στα λάθη της προηγούμενης αλλά και της τωρινής διοίκησης και υπόσχεται καλύτερες μέρες για την Λίβερπουλ.
Αναλυτικά η επιστολή του Χένρι:
"Είμαι όσο απογοητευμένος όσο και όλοι όσοι συνδέονται με την Λίβερπουλ λόγω του ότι δεν καταφέραμε να ενισχύσουμε την επίθεσή

μας στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν συνέβη λόγω έλλειψης επιθυμίας και κόπου από πλευράς όλων όσων έχουν εμπλοκή. Προσπάθησαν σκληρά τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου για έναν αριθμό στόχων και είναι ατυχές το ότι σε αυτή την περίπτωση δεν ήμασταν ικανοί να ολοκληρώσουμε τα αποδεχόμενα deals και να φέρουμε τους παίκτες
Αλλά μια καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στην οποία πήραμε τρεις νέους, αλλά σημαντικά ταλαντούχους βασικούς, τον Τζο Άλεν, τον Νούρι Σαχίν και τον Φάμπιο Μπορίνι, όπως επίσης και δύο ενθουσιώδεις νεαροί ταλαντούχοι αστέρες του μέλλοντος, ο Σαμέντ Γιέσιλ και ο Ουσάμα Ασαϊντί, δύσκολα μπορούν να αντιμετωπιστούν ως αποτυχία, αφού χτίζουμε για το μέλλον.
Ούτε πρέπει κανείς να μειώνει τη σημασία του ότι κρατήσαμε τους καλύτερούς μας παίκτες. Με επιτυχία διατηρήσαμε τους Ντάνιελ Άγκερ, Μάρτιν Σκρτελ και Λούις Σουάρες. Εκτιμούμε την πίστη τους στο σύλλογο. Και με επιτυχία διαπραγματευτήκαμε νέα, μακροχρόνια συμβόλαια με τον Λούις και τον Μάρτιν.
Κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την αφοσίωσή μας στο σύλλογο. Στο πρόσωπο του Μπρέναν Ρότζερς έχουμε έναν νέο ταλαντούχο προπονητή και έχουμε πάρει σοβαρά υπόψη την κρίση του για την δημιουργία της ομάδας. Είναι μια δουλειά που συνεχίζεται. Θα πάρει χρόνο για τον Μπρένταν να εμφυσήσει την φιλοσοφία του στην ομάδα και να χτίσει ακριβώς ό,τι χρειάζεται για το μέλλον.
Η μεταγραφική πολιτική δεν είχε να κάνει με τη μείωση των εξόδων. Είχε και θα έχει στο μέλλον να κάνει σχετικά με το να παίρνουμε την μέγιστη αξία των όσων ξοδεύουν ώστε να μπορούμε να χτίσουμε ποιότητα και βάθος. Είμαστε δεδηλωμένοι υποστηρικτές της ατζέντας του Financial Fair Play της UEFA, την οποία επανέλαβε και αυτή τη βδομάδα ο κύριος Πλατινί, κάτι που χειροκροτήσαμε με θέρμη. Πρέπει να συμβιβαστούμε με τις οδηγίες του Financial Fair Play, που διαβεβαιώνουν ότι τα έξοδα είναι ανάλογα με τα έσοδα. Έχουμε βελτιώσει με επιτυχία την εμπορική πλευρά του συλλόγου και τα χρηματικά ποσά θα μας δώσουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη τα επόμενα χρόνια.
Βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία αναστροφής των λαθών των προηγούμενων καθεστώτων. Δεν θα αλλάξουν σε μια νύχτα. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από τα δικά μας λάθη στα δύσκολα δύο πρώτα χρόνια ιδιοκτησίας. Ήταν ένα σκληρό μάθημα, αλλά ο σύλλογος είναι πιο υγιής τώρα από ότι όταν αναλάβαμε.
Το να ξοδεύεις δεν έχει να κάνει απλά με το να αγοράζεις ταλέντο. Οι φιλοδοξίες μας δεν αρκούντ
Keywords
Τυχαία Θέματα