Επίσκεψη της Γιούβε στους Ανιέλι

22:52 16/8/2012 - Πηγή: AEK365

Εδώ και δεκαετίες η σεζόν για τη Γιουβέντους ουσιαστικά αρχίζει με την επίσκεψη στη Villar Perosa, προάστιο του Τορίνο, όπου βρίσκεται το... φέουδο των Ανιέλι. Τις παλιές εποχές οικοδεσπότες ήταν οι Τζιάνι και Ουμπέρτο, τώρα ο πρόεδρος Αντρέα και ο ξάδερφος του Τζον Ελκαν.

Η ομάδα πήγε σύσσωμη στη βίλα της οικογένειας όπου τα αφεντικά γνωρίζουν από κοντά τους νεοαποκτηθέντες και δίνουν το σύνθημα για τη νέα σεζόν, για να μεταβούν στη συνέχεια όλοι μαζί στο γήπεδο της περιοχής όπου διεξάγεται

το φιλικό της πρώτης ομάδας με τους μικρούς.

Εκεί, οι Ανιέλι, Ελκαν και Αντόνιο Κόντε πήραν θέση... δίπλα από τον πάγκο της ομάδας (ο Κόντε δεν μπορούσε να είναι ούτε τώρα στην κανονική του θέση), με τον Ελκαν να φοράει τη μπλε φανέλα της ομάδας με το Νο1 που του έδωσε ο αρχηγός Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Η κούπα για το περσινό Scudetto αλλά και αυτή του Σούπερ Καπ ήταν εκεί, οι 6.000 οπαδοί που κατέκλυσαν τον χώρο στο μικρό γήπεδο της περιοχής αποθέωσαν τους πάντες αλλά περισσότερο τον Κόντε και στο αγωνιστικό κομμάτι οι μεγάλοι νίκησαν 5-1 τους μικρούς, με γκολ των Κουαλιαρέλα, Μάτρι, Τζιακερίνι, Τζιοβίνκο και Ρουτζιέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα