Επίσημη προσφορά για την αγορά της Τότεναμ

18:05 15/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η συγκεκριμένη εταιρεία επενδύσεων, όπως είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας, είχε επιβεβαιώσει τις σκέψεις του ιδιοκτήτη της για να προσθέσει την Τότεναμ στα περιουσιακά του στοιχεία.
Βέβαια, όπως αναφερόταν στην επίσημη ιστοσελίδα της Cain Hoy, «επρόκειτο για σκέψεις και υπόθεση που βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο...».

Όπως φάνηκε, όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας, το θέμα είναι ιδιαίτερα προχωρημένο. Τόσο πολύ, που όλα δείχνουν ότι υπάρχει επίσημη

προσφορά για την απόκτηση των μετοχών των «σπιρουνιών», με το αφεντικό του αγγλικού συλλόγου, να έχει πλέον διορία μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου για να απαντήσει!

Η «περίεργη», πρωινή ανακοίνωση της Τότεναμ, έχει πλέον βάση. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η εταιρεία που δέχεται πρόταση για την μεταβίβαση των μετοχών, οφείλει, το πρωί της επόμενης εργάσιμης, να δημοσιοποιήσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Αυτό, οφείλει να κάνει και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής από τη στιγμή που έχει κινηθεί επίσημα...

Η Τότεναμ, εξέδωσε την απαραίτητη ανακοίνωση τα στοιχεία που αρχικά προξένησαν εντύπωση και έδειχναν να μην έχουν καμία βάση, ωστόσο, ο... καπνός, είχε και φωτιά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «thetakeoverpanel.org.uk», υπάρχει επίσημη, κατατεθειμένη προσφορά από την αμερικανική εταιρεία για την αγγλική ομάδα! Κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή και ως όφειλαν, τα «σπιρούνια» εξέδωσαν την απαιτούμενη ανακοίνωση το πρωί της αμέσως επόμενης εργάσιμης.

Δηλαδή, σήμερα το πρωί...

Keywords
Τυχαία Θέματα