Επίσημη... κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ για την Αγιά Σοφιά!

11:42 3/7/2014 - Πηγή: AEK365

Επίσημη κωλοτούμπα με αστείες δικαιολογίες, τις συγκρούσεις 100 ΑΕΚτζήδων με 50 κατοίκους και 15 αναρχικούς, έκανε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή αφού η βουλευτής του κόμματος κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου είπε συγκεκριμένα:

«Για το 81 και το 82 τώρα. Η υπόθεση έχει πάρει πια εκρηκτικές διαστάσεις. Από την αρχή είπαμε ότι έχει προβλήματα. Έρχεστε να βάλετε νομοθέτηση με αποχαρακτηρισμό του άλσους. Είχαμε δείξει θετική

διάθεση. Με απειλές και τραμπουκισμούς, οι κάτοικοι δεν μπόρεσαν να εκφράσουν την θέση τους. Έτσι είμαστε τελείως αρνητικοί και με το 81 και με το 82»

Η εξέλιξη αυτή δεν δημιουργεί επί της ουσίας κανένα πρόβλημα για την ΑΕΚ αφού το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί από την κυβέρνηση όμως σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό το ότι μια συμφωνία που είχε κάνει ο πρώτος στην ιεραρχία σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα κύριος Αλέκος Φλαμπουράρης μαζί με δύο βουλευτές τινάχτηκε στον αέρα επειδή το ζήτησε ο εν δυνάμει δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και μια ισχνότατη μειοψηφία πολιτών. Επίσης με την εξέλιξη αυτή ο Δήμος χάνει και τα επιπλέον προνόμια που είχε συμφωνήσει η ΑΕΚ με τους κυρίους Στρατούλη, Πάντζα και Φλαμπουράρη και τα οποία είχαν ανακοινωθεί επίσημα στη Βουλή από τους βουλευτές που τα είχαν πετύχει για λογαριασμό του Αρη Βασιλόπουλου που τότε είχε συμφωνήσει.

Αναλυτικά οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ:

Πρώτη ανακοίνωση στήριξης γηπέδου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ομιλία Στρατούλη στη Βουλή

Ομιλία Πάντζα στη Βουλή

Δεύτερη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα