Επίπληξη σε Δημητρούλια και Διομήδη

17:16 13/6/2014 - Πηγή: AEK365

Καμία τιμωρία δεν επιβλήθηκε σε Δημητρούλια και Διομήδη για τα όσα συνέβησαν στον δεύτερο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ, στο κλειστό της Νέας Κίου. Το σωματείο του Άργους, αλλά και ο προπονητής του δέχθηκαν απλά έγγραφη επίπληξη από τον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά:

«Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :
1) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης.
2) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης.
3α) Παράγοντα Σωματείου «Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ»

Παναγιώτη Φελούκα, την ποινή αποκλεισμού των σαράντα ένα (41) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.

β) Αθλητικό Σωματείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ», θεωρεί ότι πρόκειται για περιορισμένης έκτασης επεισόδια και επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.
4α) Προπονητή Σωματείου «ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ» Δημήτριο Δημητρούλια, την ποινή της έγγραφης επίπληξης εκτιμώντας το γεγονός ότι δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη.
β) Αθλητικό Σωματείο «ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ», συνεκτιμώντας ότι τι σωματείο δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη την τρέχουσα περίοδο και θεωρώντας ότι πρόκειται για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης».

Keywords
Τυχαία Θέματα