Επιμένει η ΑΕΚ για επανάληψη

21:08 22/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ δεν θα αφήσει ατιμώρητο ακόμα ένα έγκλημα κι έτσι είναι αποφασισμένη να κινήσει μέχρι τέλους όλες τις διαδικασίες για να δικαιωθεί και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει. Η Ένωση από αύριο, Δευτέρα θα καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΟΠΕ και στη συνέχεια θα πληρώσει το παράβολο, ώστε να ολοκληρωθεί το αίτημα της έντασης και εν συνεχεία να περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης. Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως το φύλλο αγώνα θα τους δικαιώσει και

το μόνο σίγουρο είναι πως «καίει» τους διαιτητές, οι οποίοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και τα έκαναν μπάχαλο σε ένα σημαντικό ντέρμπι. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κανονισμούς η όλα διαδικασία των διαιτητών και της γραμματείας είναι υπευθυνότητα τους και από την στιγμή που υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος, η επανάληψη της αναμέτρησης είναι δεδομένη. Η συνέχεια του ματς από το σημείο που ξεκίνησαν όλα θα ήταν υποχρεωτική μόνο σε περίπτωση που υπήρχαν άλλα αίτια (πλημμύρα στο γήπεδο, μπλακ άουτ κλπ) κι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο μέσα σε 2-6 ώρες.
Όσον αφορά στους διαιτητές τους περιμένει τιμωρία. Συγκεκριμένα, εκτός από τιμωρία δύο μηνών κινδυνεύουν και με υποβιβασμό κατηγορίας.
Η ΑΕΚ δεν τα παρατάει, θα επιμείνει μέχρι τέλους και το σίγουρο είναι πως θα δικαιωθεί, αφού δεν έφταιγε σε τίποτα να πληρώνει επιπολαιότητες των διαιτητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα