Επική πρόκριση για Μπράντφορντ

00:32 12/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-1 (3-2 πεν)
Γήπεδο: Κόραλ Γουίντοους

Από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της Άρσεναλ γράφτηκε απόψε στο «Κόραλ Γουίντοους», όπου οι «κανονιέρηδες» έχασαν με 3-2 από την Μπράντφορντ στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) και έμειναν εκτός Λιγκ Καπ.

Στο 10ο λεπτό η κεφαλιά του Φερμάελεν πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 11' την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Ποντόλσκι. Ωστόσο στο 16ο λεπτό ο Τόμπσον με τρομερή εκτέλεση φάουλ έβαλε

μπροστά στο σκορ την Μπράντφορντ. Στο 23ο λεπτό ο Γκιμπς έδιωξε πάνω στη γραμμή μετά από κόντρες στην περιοχή της Άρσεναλ, ενώ στο 34' το μονοκόμματο σουτ του Κοκελέν πέρασε λίγο άουτ. Στο 38΄' ο Κοκελένε έκανε τρομερή προσπάθεια αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι της Μπράντφορντ και στην συνέχεια της φάσης ο Καθόρλα αστόχησε από καλή θέση, ενώ δύο λεπτά μετά το πολύ καλό σουτ του Καθόρλα έφυγε μόλις άουτ. Στο 42' ο Ζερβίνιο έχασε το άχαστο καθώς από το μισό μέτρο και σε κενή εστία δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, ενώ στο 44' η Μπράντφορντ έφυγε στην κόντρα και το πλασέ του Γουέλς πέρασε χιλιοστά άουτ.

Στο 54ο λεπτό ο Ράμσεϊ έκανε πολύ κακό σουτ από το ύψος του πέναλτι και γενικότερα η Άρσεναλ πίεζε ασφυκτικά. Το γκολ ωστόσο ήρθε στο 87' με κεφαλιά του Φερμάελεν μετά από κόρνερ. ‘ένα λεπτό μετά το φάουλ του Ροζίτσκι έφυγε λίγο άουτ και στις καθυστερήσεις ο Ντιουκ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Καθόρλα.

Στην παράταση η Άρσεναλ πίεσε και το 96' ο Ντιουκ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Τσαμάκ, όπως έκανε και στο 105' στο πλασέ του Σανιά.

Στο 107' το σουτ του Καθόρλα πέρασε μόλις άουτ και δύο λεπτά μετά ο ισπανός σημάδεψε το δοκάρι της Μπράντφορντ. Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ έδειξε σημεία κόπωσης και τα ματς πήγε στα πέναλτι.

Εκεί ο Καθόρλα νικήθηκε από τον Ντιουκ και Τσαμάκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στα δύο πρώτα πέναλτι της Άρσεναλ, ενώ η Μπράντφορντ σκόραρε στα δύο πρώτα και ο Σέζνι έπιασε το 3ο πέναλτι του Ντάρμπι. Ο Γουίλσιρ έκανε το 2-1 και ο Κόνελ το 3-1, ενώ ο Τσάμπερλεϊν έκανε το 3-2. Ο Σέζνι κράτησε το σκορ στο 3-2, αλλά ο Φερμάελεν δεν μπόρεσε να σκοράρει στη συνέχεια και έδωσε την πρόκριση στην Μπράντφορντ.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ: Ντιουκ, Ντάρμπι, Μερεντίθ, ΜακΆρντλ, ΜακΧιού, Τόμπσον, Άτκινσον (92' Τουργκό), Τζόουνς (72' Τζόουνς), Ντόιλ, Γουέλς (76' Κόνελ), Χάνσον.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Φερμάελεν, Μερτεζάκερ, Γκιμπς, Κοκελέν (60' Τσαμάκ), Γουίλσιρ, Ράμσεϊ (69' Ροζίτσκι), Καθόρλα, Ζερβίνιο, Ποντόλσκι (70' Τσάμπερλεϊν).

ΝΟΡΙΤΣ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 1-4
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας βρίσκεται η Άστον Βίλα που διέσυρε με 4-1 τη Νόριτς μέσα στην έδρα της.

Στο 1ο μόλις λεπτό το σουτ του Μόρισον σταμάτησε στο δοκάρι της Άστον Βίλα, ενώ στο 2' ο Μπαν έπεσε στα πόδια του Μπεντ και έσωσε την ομάδα του. Στο 9' μετά από σέντρα του Μόρισον κανείς δεν μπόρεσε από κοντά να βρει την μπάλα, αλλά στο 19' ο Μόρισον απέφυγε δύο αντίπαλους και πλάσαρε τον Γκίβεν, κά

Keywords
Τυχαία Θέματα