Επέστρεψε ο Γκολάσα

19:42 20/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Εγιάλ Γκολάσα να επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αλλά οι πονοκέφαλοι για τον Άγγελο Αναστασιάδη παραμένουν. Έξι ποδοσφαιριστές είναι εκτός, αλλά η μη έναρξη του πρωταθλήματος τους δίνει χρόνο να επανέλθουν.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά δεν υπολογίζει τον Ρόμπερτ Μακ ο οποίος έχει υποστεί θλάση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σλοβακίας με τη Φινλανδία. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κάτσε, ενώ ο Μαντούρο έμεινε στο γυμναστήριο. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και οι Ράζβαν Ρατς, που έδωσαν δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ξεκίνησε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Τέλος, στην προπόνηση έλαβε μέρος αι ο Ελληνας ομογενής αμυντικός από τη Σουηδία, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Ο Παπαγιαννόπουλος έμεινε ελεύθερος από την Ασιρίσκα, με την οποία έκανε 75 εμφανίσεις, σημειώνοντας έξι γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί παλιότερα σε Ακρόπολις και Βάσμπι Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα