Επέστρεψε δριμύτερη

23:45 13/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIE A-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΞ' ΑΝΑΒΟΛΗΣ)

ΤΖΕΝΟΑ-ΙΝΤΕΡ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Λουίτζι Φεράρις»

Την αγωνιστική της ανάκαμψη συνέχισε η Ίντερ, καθώς νίκησε με 1-0 την Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις» για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 11ης Αγωνιστικής στην Ιταλία, φθάνοντας τους είκοσι βαθμούς και περνώντας στην 6η θέση. Η Ίντερ απείλησε στο 12' όταν ο Πατσίνι τροφοδότησε τον Μιλίτο,

ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 23' όταν ο Καμπιάσο σέντραρε από τα δεξιά για τον Πατσίνι, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φρέι. Η Τζένοα απάντησε στο 28' με τον Μέρκελ να αστοχεί σε εκτέλεση φάουλ, ενώ η Ίντερ άγγιξε το γκολ στο 33' ο Πόλι σέντραρε για τον Σάμουελ που έπιασε την κεφαλιά με τον Φρέι να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην επαναφορά ο Μιλίτο σούταρε πάνω στον Γάλλο γκολκίπερ. Οι «νερατζούρι» άγγιξαν το 0-1 και στο 45' όταν ο Ναγκατόμο τροφοδότησε τον Μιλίτο, αλλά ο Αργεντινός σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Τζένοα σκόραρε στο 55' με κεφαλιά του Γκράνβιστ μετά από φάουλ του Βελόσο, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ. Η Ίντερ πήρε την νίκη στο 67' όταν ο Άλβαρεζ σέντραρε από τα δεξιά για τον Ναγκατόμο, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Φρέι διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. Οι Μιλανέζοι είχαν ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 77', όμως το δεξί σουτ του Άλβαρεζ από την μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Φρέι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 83' με την σειρά τους, ωστόσο η κεφαλιά του Μέστο μετά από την σέντρα του Μέρκελ από τα αριστερά βρήκε τον Ζούλιο Σέζαρ σε ετοιμότητα και το 0-1 παρέμεινε.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Νταινέλι, Γκράνβιστ, Καλάντζε, Ρόσι, Κοστάντ (60' Γιάνκοβιτς), Μέστο, Βελόσο, Μορέτι, Μέρκελ (75' Καράτσιολο), Ζε Εντουάρδο (57' Πράτο).

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Λούσιο, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Τιάγο Μότα, Καμπιάσο, Φαραόνι (46' Άλβαρεζ), Πόλι (69' Όμπι), Μιλίτο (81' Φορλάν), Πατσίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα