Έπεσε το Ανατόλια

22:53 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το Ανατόλια χρειαζόταν νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά το θαύμα δεν έγινε και έτσι η ομάδα του Κολλεγίου αποχαιρέτισε την κατηγορία.
Ο Ηρακλής Κηφισιάς πήρε με άνεση τα δύο πρώτα σετ και στο γ' όταν το Ανατόλια προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, στα κρίσιμα σημεία με την εμπειρία του πήρε τους πόντους που χρειαζόταν.

«Η παραμονή δεν κρίθηκε ούτε στο σημερινό ματς, έγινε μια προσπάθεια στα έξι τελευταία παιχνίδια για να πετύχουμε το θαύμα της σωτηρίας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο Γιώργος Περσιανλής μετά τον υποβιβασμό του Ανατόλια ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μέχρι πριν από ένα μήνα περίπου ήταν προπονητής στο Ανατόλια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.
Τα σετ: 21-25, 17-25, 23-25
Ανατόλια (Περσιανλής): Παρασκευοπούλου, Κωνσταντινίδου, Βουτσά, Οικονομίδου, Δαουλτζόγλου, Κομλέονοβιτς, Σκόνδρα -λ / Ρεϊζόγλου, Νικολαΐδου, Γάτση
Ηρακλής Κηφισιάς (Παπαδόπουλος): Γκλιγκόροβιτς, Καραγκούνη , Γιέλιτς, Ιβάνοβα, Καλογριδάκη, Λαμπρούση, Κίτσου (λ.) / Διώτη, Ντε Σόουζα, Κουνάδη, Μωραϊτιδου

Keywords
Τυχαία Θέματα