Έπεσε πάνω στον Οτσόα η «Σελεσάο»

23:55 17/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014-1ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ: 0-0
Γήπεδο: Estadio Castelao

Βολεύτηκαν με τους βαθμούς της ισοπαλίας Βραζιλία και Μεξικό, με τη «σελεσάο» να πέφτει πάνω σε ένα καταπληκτικό Οτσόα, που πραγματοποίησε σωρεία μεγάλων επεμβάσεων. Μοιράζονται

την κορυφή του ομίλου οι δύο ομάδες με 4 βαθμούς.

Στο πρώτο 20λεπτο η Βραζιλία ήλεγχε το ματς και γύρισε όμορφα την μπάλα, αλλά το Μεξικό ήταν σωστά οργανωμένο πίσω και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Στο 23ο λεπτό ο Σέζαρ έδιωξε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα το δυνατό σουτ του Ερέρα, ενώ στ 25' ήταν η σειρά του Οτσόα να απομακρύνει καταπληκτικά την κεφαλιά του Νεϊμάρ, μέσα από την περιοχή. Στο 35ο λεπτό μετά από κόρνερ του Νεϊμάρ, η κεφαλιά του Φρεντ δεν απείλησε τον Οτσόα, ενώ στο 38' το μακρινό σουτ του Μαρσέλο δεν βρήκε στόχο. Στο 42ο λεπτό ο Βάσκεθ δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 43' μετά από κόντρες ο Σίλβα έστρωσε με το στήθος, οι Παουλίνιο και Λουίς πήγαν στην μπάλα και ο πρώτος τσίμπησε, αλλά ο Οτσόα είχε βγει κι έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 48ο λεπτό ο Μπερνάρντ έφυγε όμορφα από τα δεξιά κι έκανε το γύρισμα αλλά ο Ροντρίγκες πρόλαβε κι έδιωξε σωτήρια προ του Νεϊμάρ, ενώ στο 55' ο Βάσκες έκανε από μακριά το σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 57ο λεπτό ο Ερέρα έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ξανά άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε κι η πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ στο 63ο λεπτό. Στο 68ο λεπτό ο Μπερνάρντ έβγαλε από αριστερά τη σέντρα, ο Νεϊμάρ κατέβασε όμορφα κι έκανε το σουτ αλλά ο Οτσόα έδιωξε και πάλι, ενώ στο 76' ο Μπερνάρντ έβγαλε όμορφα κάθετα στον Ζο που βιάστηκε να τελειώσει τη φάση και μόνος με τον Οτσόα αστόχησε. Στο 85ο λεπτό ο Νεϊμάρ εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ, ο Σίλβα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Οτσόα αποκρούει καταπληκτικά, ενώ στο 89΄το τρομερό σουτ του Γουαρδάδο έφυγε μόλις άουτ. Στο 90+1' ο Σέζαρ απομάκρυνε εντυπωσιακά το διαγώνιο σουτ του Χιμένεθ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέζαρ, Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίς, Μαρσέλο, Παουλίνολ, Ραμίρες (46' Μπερνάρντ), Γκουστάβο, Όσκαρ (83' Γουίλιαν), Νεϊμάρ, Φρεντ (68' Ζο)

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Ροντρίγκες, Μάρκες, Ερέρα (76' Φαμπιάν), Λαγιούν, Ντος Σάντος (83' Χιμένεθ), Μορένο, Γουαρδάδο, Περάλτα (73' Τσικαρίτο), Αγιλάρ, Βάσκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα