Έπεσε η Χέρτα του Ρεχάγκελ!

00:02 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ-ΑΝΟΔΟΥ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΧΕΡΤΑ 2-2 (2-1, πρώτο παιχνίδι στο Βερολίνο)
ΓΗΠΕΔΟ: Εσπίριτ Αρένα

Αφήνει την Μπουντεσλίγκα η ιστορική Χέρτα! Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την Φορτούνα Ντίσελντορφ στο Εσπίριτ Αρένα και σε συνδυασμό με την ήττα στο Βερολίνο (2-1) αποχαιρετά την

πρώτη κατηγορία. Αντίθετα στα σαλόνια την Μπουντεσλίγκα ανεβαίνει η Φορτούνα που στα δύο ματς ανόδου παραμονής έδειξε πιο παθιασμένη και πήρε την άνοδο.

Με τον ιδανικότερο τρόπο για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το παιχνίδι καθώς μόλις στο 1' ο Μπέιστερ νίκησε τον Κραφτ και άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα η ομάδα απο το Βερολίνο αντέδρασε, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς στο 22' όταν ο Μπεν Χατίρα σημείωσε το 1-1. Στην επανάληψη το ματς ήταν μοιρασμένοι μέχρι το 54ο λεπτό... Στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα ο Μπεν Χατίρα χτύπησε τον Μπότζεκ είδε την κόκκινη του διαιτητή και άφησε την Χέρτα με παίκτη λιγότερο. Το έργο της Φορτούνα απο εκεί και πέρα ήταν πιο εύκολο, έχοντας και την αριθμητική υπεροχή και έφτασε στο 2-1 στο 59' με τον Γιοβάνοβιτς. Η Χέρτα στα τελευταία λεπτά πίεσε και έψαξε το γκολ που θα της έγινε μια ελπίδα. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-2 με γκολ του Ράφαελ, ενώ στο 90' να σημειώσουμε πως έχασε τεράστια ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ που θα της έδινε την παραμονή Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την άνοδο τους στα σαλόνια της Μπουντσελίγκα και η Χέρτα Βερολίνου αποχαιρέτησε την πρώτη κατηγορία και υποβιβάστηκε!

Χάος στο τέλος!

Να σημειώσουμε μάλιστα πως οι οπαδοί της Φορτούνα μη μπορώντας να περιμένουν άλλο - και ενώ το ματς δεν είχε τελειώσει (7 λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις) - μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο 96'(!) να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Ο διαιτητής όμως διέκοψε το παιχνίδι και διέταξε να αποχωρήσουν οι οπαδοί απο τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να παιχτεί και το τελευταίο λεπτό. Οι παίκτες των γηπεδούχων έβγαζαν τους θερμόαιμους σηκωτούς απο το γήπεδο, ενώ για πάνω απο δέκα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο επικρατούσε το... χάος με αποτέλεσμα οι παίκτες και οι διαιτητές να φύγουν προς τα αποδυτήρια. Τελικά οι οπαδοί αποχώρησαν απο τον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές και το ένα λεπτό παίχτηκε χωρίς άλλα επεισόδια.


ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Ρατάιτσακ, Λέβελς, Λανγκένεκε, Λουκίμια, Βαν Ντερ Μπεργκ, Μπότζεκ, Φινκ, Μπρόκερ, Ίλσο (45' Γιοβάνοβιτς), Λάμπερτζ (90' Γκονζάλες) Μπέιστερ (77' Μάτουσικ)
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Γένκερ (72' Έμπερτ), Χούμπνικ, Μιγιάτοβιτς, Κομπιασβίλι, Νίεμεγερ, Ρόνι, Ρουκαβίτσια (72' Λελ), Ράφαελ, Μπεν Χατίρα, Ράμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα