Mπήκαν τα ΜΑΤ στο Μετρό! (VIDEO)

07:40 25/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 03:40 τα ξημερώματα με εντολή και παρουσία εισαγγελέα, δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια σπάζοντας την αλυσίδα της κεντρικής εισόδου. Στην συνέχεια μπήκαν στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου και απομάκρυναν τους απεργούς.

Εκείνη την ώρα στο κτίριο βρίσκονταν περίπου 50 άτομα τα οποία είχαν δέσει τις πόρτες με αλυσίδες, αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία.

Μια γυναίκα συνελήφθη όταν αρνήθηκε να βγει έξω ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν τρεις προσαγωγές ωστόσο λίγο αργότερα οι τρεις άνθρωποι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς διαπιστώθηκε πως ανήκαν στην ασφάλεια του Μετρό και έτσι είχαν λόγο να βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων την στιγμή της επέμβασης. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως μια γυναίκα βρισκόταν στα κάγκελα της εισόδου του αμαξοστασίου και την στιγμή της επέμβασης τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δυνάμεις των ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και ΕΚΑΜ έχουν αποκλείσει τους δρόμους γύρω από το αμαξοστάσιο στα Σεπόλια με τα μέτρα της αστυνομίας να είναι πολύ αυστηρά. Επιπλέον, περιπολικά και κλούβες της αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή ενώ η διέλευση των οχημάτων στο σημείο δεν γίνεται δίχως προηγουμένως να υπάρξει έλεγχος σε διερχόμενους οδηγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα