Επεισοδιακή νίκη για Ολυμπιακό Βόλου

20:42 22/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στο επεισοδιακό θεσσαλικό ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 1-0 τη Λάρισα στο Αλκαζάρ. Διεκόπη προσωρινά το ματς στο 80', εξαιτίας επεισοδίων στις κερκίδες. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν προς το μέρος εκείνων των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία και ο αγώνας να διακοπεί.
Ενώ λοιπόν ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος όλα έδειχναν πως θα ξεκινούσε το ματς με την ατμόσφαιρα να έχει

καθαρίσει, οι συμπλοκές στις εξέδρες που δεν είχαν σταματήσει τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει με τους δυο βοηθούς του για τα αποδυτήρια. Τελικά, μετά από διακοπή περίπου μισής ώρας το ματς ξεκίνησε ξανά.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπάρμπα. Ο Γιαλούσης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Μπάρμπας σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους κι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας (46' Ν' Γκεσάν), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (70' Πίντο), Ελιομάρ (60' Ρίστοβοτς), Σερζίνιο, Πινδώνης, Μπόγιοβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν, Νικολιάς (81' Μακρυδημήτρης), Θέος (57' Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος (66' Μπαλντοβαλίεφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα