Επαγγελματίας ο Τουμανίδης

17:00 30/6/2014 - Πηγή: AEK365

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Σάββας Τουμανίδης, ο οποίος έχει κατακτήσει τίτλους με την Κ17 και την Κ20 τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτός που σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του πρωταθλητή με την Κ17. Ο αρχηγός. Κι έπειτα η τύχη του γύρισε την πλάτη. Ενας σοβαρός τραυματισμός του έκοψε τη φόρα, μα δεν του στέρησε τη δύναμη της θέλησης. Ετσι επανήλθε πιο αποφασισμένος. Πανηγύρισε

ένα ακόμα πρωτάθλημα, με την Κ20 αυτή τη φορά και πλέον ο Σάββας Τουμανίδης μπορεί να υπερηφανεύεται πως υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

«Το περίμενα αυτό το συμβόλαιο, το ήθελα», είπε ο 17χρονος μέσος στο paokfc.gr και συνέχισε: «Είναι το πρώτο μου και είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα γιατί ήρθε έπειτα από μια πολύ δύσκολη σεζόν, από έναν μεγάλο τραυματισμό που με άφησε εκτός για αρκετούς μήνες. Το βλέπω ως μια επιβράβευση των κόπων μου.

Από εκεί και πέρα, στην ουσία δεν αλλάζει κάτι. Ο στόχος παραμένει ίδιος και είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να δείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα».

Ο Τουμανίδης προσπαθεί σκληρά και σε έναν άλλο τομέα. Αυτόν της εκπαίδευσης. Πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του για να μπει στο πανεπιστήμιο και εκτός απροόπτου αναμένεται να περάσει σε ΑΕΙ Οικονομικών ή στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει να συνδυάζει ποδόσφαιρο και μόρφωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα