Επαφή με Ντέμη για το δάνειο

00:31 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Για ακόμη μια φορά Ντέμης Νικολαΐδης και Θωμάς Μαύρος τα είπαν τηλεφωνικά. Οι δύο άνδρες μίλησαν στο τηλέφωνο (το βράδυ της Δευτέρας), με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει κουβέντα για το δάνειο που είχε πάρει η ομάδα με μεσολάβηση Ντέμη τον Μάρτιο από τον Τουρκί Αλ Σουντάιρι.

Ο Μαύρος ζήτησε από τον Νικολαΐδης να μεσολαβήσει ώστε η δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που πρέπει να εισπράξει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας σε λίγες ημέρες ύψους 350.000 ευρώ, να «επιστρέψει» στην ΑΕΚ.

Δηλαδή, να εισπράξει ο Τουρκί Αλ Σουντάιρι τα χρήματα από την Σούπερ Λίγκα για τα τηλεοπτικά, αλλά να κάνει διευκόλυνση στην Ένωση και να τα δώσει πίσω, προτείνοντας του να τροποποιηθεί η υπάρχουσα σύμβαση και να πάρει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας το συγκεκριμένο ποσό τον Μάρτιο του 2013.

Το συγκεκριμένο αίτημα είχε μεταφερθεί στον Ντέμη και πριν λίγο καιρό από τον Ανδρέα Δημητρέλο, όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365. Ο Νικολαΐδης είχε απαντήσει ότι είναι θετικός στο να βοηθήσει σε οτιδήποτε του ζητηθεί και για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να απευθυνθούν στον Χάρη Οικονομόπουλο. Ο συγκεκριμένος νομικός είχε συντάξει την σύμβαση και μάλιστα είχε εγγυηθεί προσωπικά για την αποπληρωμή του Αλ Σουντάιρι.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο καθώς πρέπει να εξεταστεί αν είναι νομικά εφικτό, καθώς η υπόθεση είναι περίπλοκη λόγω των κατασχετηρίων που έχει κάνει η Εφορία στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τα μελλοντικά της έσοδα.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα