Εντυπωσιακή η Βουλγαρία

19:26 28/3/2014 - Πηγή: AEK365

Επίδειξη δύναμης έκανε η Βουλγαρία κόντρα στην Εσθονία την οποία και συνέτριψε με 37-12 στο 3ο της παιχνίδι για τον 2ο όμιλο του Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY».
Η Βουλγαρία προηγήθηκε 20-0 (!) και οι Εσθονές κατάφεραν να σκοράρουν λίγο πριν το ημίχρονο στο 27:20 με την Γιοκς που μείωσε σε 20-1.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Βουλγαρίας να παίρνει πανηγυρικά τους δύο βαθμούς 25 γκολ διαφορά!
Στον 2ο ημιτελικό

η Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κριστίνα Μιλάνοβα (MVP Βουλγαρίας): «Η άμυνα μας ήταν το κλειδί της νίκης, καθώς μας βοήθησε ώστε να πετύχουμε και εύκολα γκολ στην αντεπίθεση. Είμαστε πολύ χαρούμενες που προκριθήκαμε στα ημιτελικά. Πιστεύω θα κερδίσουμε το Βέλγιο και θα παίξουμε στον τελικό».
Ελλα Κουνγκούρτσεβα (Προπονήτρια Εσθονίας): "Ημασταν άτυχες γιατί αναγκαστήκαμε να παίξουμε χωρίς δύο βασικά ατού μας στην επίθεση. Η Αντονίνα Μπαλιάκινα αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο χθεσινό παιχνίδι και η Αλεξάντρα Ρομανένκο τραυματίστηκε νωρίς στο ξεκίνημα του αγώνα. Λόγω αυτών των απωλειών χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας".
"Στα επόμενα δύο παιχνίδια για τις θέσεις 5-8 θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, ειδικά έχεις να κοουτσάρεις νεαρά κορίτσια".
Βερόνικα Λόντακ (Πολυτιμότερη παίκτρια Εσθονίας): "Οργανωτικά το τουρνουά είναι πάρα πολύ καλό. Η διαμονή, η μεταφορά από και προς στο γήπεδο, το φαγητό, το κλειστό γυμναστήριο, όλα είναι φανταστικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές που μας προσφέρουν αυτό το ποιοτικό σέρβις".
"Για όλες εμάς είναι φανταστική εμπειρία να παίζουμε εναντίον άλλων εθνικών ομάδων. Από κάθε παιχνίδι, από κάθε αντίπαλο μπορείς να αποκομίσεις κέρδη".

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΕΣΘΟΝΙΑ 37-12 (22-1)
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Ριζίτσα Μπακαζίεβα): Χρίστοβα Ν., Γκριγκόροβα 2, Ντιμίτροβα 5 , Χρίστοβα Β. 1, Ομορέτζιε 2, Γκοράνοβα 1, Ντόντσεβα 1, Κόλεβα 1, Κοβάτσεβα 3, Μιλάνοβα, Τόντεβα 1, Στεφάνοβα 3, Γιοσίφοβα 9,Τόνεβα 3 , Κάνεβα 3, Παναγιότοβα 5.
ΕΣΘΟΝΙΑ (Έλλα Κουνγκούρτσεβα): Βέσκι, Χόανγκ 1, Μπαλιάκινα 2, Μούντσερ 1, Ρομανένκο 1, Μόργκενσον, Λόντακ 2, Ιντζούκινα, Τσέρνεστουκ 1, Ουστίνοβα, Νετσάγεβα 2, Ταλαλάι, Ζγκουρσκάγια 1, Γιοκς 1.
Παρατηρητές: Κωνσταντίνου (Κύπρος), Μανσάντο (Ισπανία), Διαιτητές: Ράλλη- Ράλλη (Ελλάδα), δίλεπτα: 3-1, πέναλτι: 4/5-0/3

Keywords
Τυχαία Θέματα