Εντοπίστηκε νεκρός ο υποτιθέμενος δράστης της Βοστώνης

23:21 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο νεαρός που κατονομάστηκε από μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν ένας από τους βομβιστές του Μαραθωνίου της Βοστώνης, Σουνίλ Τριπάθι, εντοπίστηκε νεκρός στο Ροντ Άιλαντ. Ο Τριπάθι είχε εξαφανιστεί εδώ και ένα μήνα και μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό πότε πέθανε και από ποια αιτία.

Η ταυτότητα του επιβεβαιώθηκε από την οδοντοστοιχία του, ανέφεραν οι τοπικές Αρχές την Πέμπτη. Είπαν ακόμη ότι δεν υποπτεύονται ότι ο 22χρονος δολοφονήθηκε.

Τα ίχνη του Τριπάθι, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μπράουν, είχαν χαθεί από τις 16 Μαρτίου. Η οικογένεια του είχε απευθύνει

έκκληση -και μέσω Facebook- για τον εντοπισμό του.

Μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη, στις 15 Απριλίου, ο Τριπάθι αλλά και άλλος ένας νεαρός κατονομάστηκαν -κυρίως από τους χρήστες της δημοφιλούς σελίδας Reddit- ως υπεύθυνοι των επιθέσεων.

Τα μέλη του Reddit είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα απλώς παρατηρώντας φωτογραφικό υλικό από το σημείο των εκρήξεων.

Η αστυνομία, αντίθετα, καταδίκασε ως δράστες μόνο τους αδερφούς Τσαρνάεφ, χωρίς να αναμειγνύει καθόλου τον Τριπάθι και τον άλλο νεαρό.

Μετά την κατακραυγή, η οικογένεια απέσυρε τη σελίδα στο Facebook για την ανεύρεση του νεαρού και, μέσω δήλωσης, επισήμανε το ψυχολογικό βάρος που υφίσταται.

Τη Δευτέρα το Reddit ζήτησε συγγνώμη -ειδικά από την οικογένεια του Τριπάθι- για το «κυνήγι μαγισσών» των χρηστών του σε βάρος ατόμων που τελικά ήταν άσχετα με την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα