«Έντμαρ, έλα να παρουσιαστείς στον ουκρανικό στρατό»

11:16 24/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Έντμαρ της Μέταλιστ λίγο έλειψε να ζήσει από πάρα πολύ κοντά την έκρυθμη κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία όταν έλαβε χαρτί που τον καλούσε να παρουσιαστεί στον ουκρανικό στρατό!
Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ουκρανική υπηκοότητα και μέσω skype περιέγραψε στην εφημερίδα Globo τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τις τελευταίες εβδομάδες: "Πριν από τρεις εβδομάδες ήρθε στο σπίτι μου ένα χαρτί από τον ουκρανικό στρατό που μου ζητούσε να εμφανιστώ άμεσα για να καταταγώ.

Έπαθα σοκ, νόμιζα ότι είχε γίνει λάθος, αλλά λίγο αργότερα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ένας στρατιωτικός που με ενημέρωνε ότι έπρεπε να παρουσιαστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Μόλις πήρα τα χαρτιά και δέχθηκα το τηλεφώνημα του στρατιωτικού, τα είπα στη γυναίκα μου που εξεπλάγη. Ενημέρωσα και τον σύλλογο μου και στην αρχή όλοι υποστήριζαν ότι έχει γίνει λάθος. Είδαν όμως τα χαρτιά και κατάλαβαν ότι είναι αληθινά. Τελικά, ύστερα από πολλές προσπάθειες, το ζήτημα λύθηκε αφού είχε γίνει παρεξήγηση".
Στη συνέχεια, ο Έντμαρ πρόσθεσε: "Προσπαθώ να αφήσω αυτή την περιπέτεια, αυτό το σοκ πίσω μου. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε ήδη πουλήσει το σπίτι μας στη Συμφερούπολη μετά τα όσα έγιναν στην Κριμαία. Στο Χάρκοβο που μένουμε δεν υπάρχει τόση ένταση, αλλά μια ανησυχία είναι διάχυτη. Εγώ είμαι εδώ για να παίζω ποδόσφαιρο, όχι για να κρατάω όπλα. Η απόφαση των έξι ποδοσφαιριστών της Σαχτάρ να εγκαταλείψουν τη χώρα είναι κάτι προσωπικό. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα